erdipiknik_220404_szepesmk

Végre igazi majálishangulat Érden

erdipiknik_220404_szepesmk

Végre igazi majálishangulat Érden

Április 29. és május 1. között három napon keresztül koncertek és színes programok várják a nagyérdeműt az Érdi Piknikre a Magyar Földrajzi Múzeum kertjébe, ahol többek között fellép a Margaret Island, a Kiscsillag és a Groovehouse is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 29-én, pénteken, 15 órától kezdődnek a programok, amikor a gyermekek interaktív játékokat, foglalkoztatókat próbálhatnak ki, majd 19 órától a Margaret Island ad 90 perces élő nagykoncertet, 21 és 24 óra között pedig a Radio Sense élő dj show lesz.

Április 30-án, szombaton már 10 órakor indulnak a programok ugyancsak gyermekeknek szóló interaktív játékokkal, majd 19 órától a New Level Empire is másfél órás élő nagykoncertet ad, 21 órától éjjel 2-ig pedig Emlékek Éjszakája címmel a 90-es és 2000-es évek zenéire lehet bulizni a Groovehouse, a Happy Gang aka Cory és Peat Jr. X Sabi közreműködésével.

Május 1-jén, vasárnap szintén 10 órakor kezdődnek a programok a gyermekek interaktív foglalkoztatóival, aztán 19 órától a Kiscsillag ad 90 perces élő nagykoncertet.

A főtéri sétányon péntektől vasárnapig kézműves vásár várja az érdeklődőket, míg a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében is számos programmal készülnek, de ezekről későbbre ígértek tájékoztatást a szervezők.

További részletek ide kattintva!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email