220331_birkoeb_denesmerci_7

Birkózás: Dénesnek a negyeddöntőben ért véget az Eb

Miután az Európa-bajnok lengyel Katarzyna Krawczyk 10–0-s vereséget szenvedett a svéd Emma Malmgrentől, nem folytathatja a vigaszági küzdelmeket a budapesti birkózó Európa-bajnokságon az Érdi Spartacus SC 53 kilogrammos válogatottja, Dénes Mercédesz.

Mint megírtuk, a 28 éves érdi sportoló a bolgár Irena Binkova elleni 5–0-s győzelem után a negyeddöntőben 10–0-ra kikapott az Európa-bajnok lengyel Katarzyna Krawczyktól, így abban bízhatott, hogy ellenfele bejut a döntőbe és így Dénes a vigaszágon csatázhat az éremért.

Az elődöntőben a svéd Emma Malmgren viszont meglehetősen sima, 10–0-s győzelmet aratott Krawczyk ellen, így Dénes számára a negyeddöntőben ért véget a hazai rendezésű Európa-bajnokság.

fotó: Domonkos Bálint

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email