22_03_29_erdmost_nincskep

Jelentős a torlódás az M7-esen a Balaton felé

Burkolatjavítási munkálatokat végeznek az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Tárnok és Martonvásár között. A 25-ös és 27-es kilométerszelvények közötti szakaszon dolgoznak jelenleg, amely miatt a külső sávot lezárták és közel öt kilométeres torlódás alakult ki.

Az utinform.hu közlése szerint a munkálatok miatt 20-25 perccel növekedhet a menetidő.

A Voláninform is felhívta a figyelmet rá, hogy a burkolatjavítási munkálatok miatt az érintett Volán-járatok megnövekedett menetidővel közlekednek.

Mint korábban beszámoltunk róla, március 28. és április 8. között a 7-es számú főúton is burkolatjavítást végeznek Érd Szajkó utcai csomóponttól a megyehatárig, amely miatt az érintett területen félpályás jelzőőrös és jelzőlámpás forgalomirányítás mellett lehet közlekedni.

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email