kramermeccse

Kivívta ellenfele tiszteletét Krämer Péter

kramermeccse

Kivívta ellenfele tiszteletét Krämer Péter

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tisztességesen helytállt múlt pénteken Krämer Péter profi ökölvívó az angliai Newcastleben, ahol szoros mérkőzésen 60–54-es pontozással szenvedett vereséget a 22 éves angol Mark Dickinsontól. A bokszoló az Érd FM 101.3 reggeli műsorában számolt be a meccsről és az angliai élményeiről.

Ellenfelét és a hazai közönséget is meglepte Krämer Péter, aki fél éven belül másodszor bokszolhatott az Egyesült Királyságban. A Newcastleben rendezett profi gálán Krämer Péter ugyan jó teljesítményt nyújtott és alaposan megnehezítette a fiatal angol ellenfele dolgát, hiszen végigment a hatmenetes mérkőzés, de a pontozóbírók mindegyik etapban az angolt látták jobban 10–9 arányban, így Krämer összesítésben 60–54-es pontozásos vereséget szenvedett.

A Bundáskenyérben az érdi bokszoló azt nyilatkozta, hogy péntek óta kétszer végignézte a meccset és véleménye szerint is jobb volt nála az angol srác, a negyedik és az ötödik menetben viszont magát látta jobbnak. Úgy érezte, azokat megnyerhette volna. Nagyon elégedett azzal, hogy meg tudta nehezíteni az ellenfele dolgát, szerinte kivívta Mark Dickinson tiszteletét, hiszen a meccs végén, amikor összeölelkeztek, a nyertes elismerően azt mondta neki: „Kemény srác vagy!”

Peti hozzátette azt is, hogy nagyon jó volt a felkészülése, visszatekintve csak azt csinálta volna másként, hogy az elejétől fogva támadóbban megy, de a visszajelzések alapján, ő is nyertesnek gondolja magát.

A beszélgetést itt tudja visszahallgatni!

A meccset pedig az Eurosport közvetítette, akik közel 10 éve nem sugározták magyar ökölvívó meccsét, ami külön elismerés Krämer Péternek.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email