220327_erd_eto_11

Foci: megint nem bírtak az ETO-val az érdiek

220327_erd_eto_11

Foci: megint nem bírtak az ETO-val az érdiek

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szoros, végig kiegyenlített mérkőzésen bár a házigazda Érdi VSE valamivel veszélyesebben játszott, helyzetei közül csak a vendég ETO Akadémia tudott egyet gólra váltani, így 1-0 megnyerte az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában rendezett mérkőzést a Rába-parti együttes.

A korábbi sérültek mellett az ETO Akadémia ellen ezúttal házi gólkirályára, Koós Gáborra sem számíthatott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, ennek ellenére a hazaiak ígéretesen kezdték a győriek elleni találkozót, hiszen a kezdetektől támadólag léptek fel.

Igaz, az ETO Akadémia is próbált sok helyzetet kidolgozni, de az első félidőben az érdiek álltak közelebb a gólhoz, hiszen előbb Szabó Richárd lehetőségénél mentett nagyot a vendégek kapusa, Ruisz Barnabás, majd Petrezselyem Tamás ziccerénél hárított bravúrral. A szünet előtt pedig még Kürti Zsolt baloldali szöglete után Gubacsi Zoltán előtt adódott ígéretes lehetőség, de mellécsúsztatta a beadást.

Ugyan a fordulás után sem változott jelentősen a játék képe, de a csapatok egyre inkább minden mindegy alapon támadtak. Ebből a vendég ETO jött ki jobban, amikor szűk egy óra játék után Szalka Máté jobboldali beadását a hosszún érkező Hanzli Péter pofozta az érdi kapuba (0–1).

Innentől kezdve az érdiek még inkább nyomtak az egyenlítésért, de Ruisz kapujáig egyre nehezebben jutottak el a jól védekező győrieknek köszönhetően, akik a túloldalon többször lezárhatták volna a meccset, de előbb a csereként beálló Lacza Alex lövésénél, majd a 80. percben Bakos Zsombor ziccerénél hárított nagy bravúrral Kertész Ferenc.

A hajrában pedig az érdiek sem tudtak egyenlíteni, így az őszi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is 1–0-ra kikaptak az ETO Akadémiától.

“Bosszús vagyok, mert jóval több volt ebben a meccsben, mint amit az eredmény mutat. A nagy lehetőségek előttünk adódtak, de nem éltünk velük és a kapott gól után kicsit ész nélkül mentünk előre. Nagyon sokat tettek ebbe a meccsbe a fiúk, minimum egy pontot kellett volna szereznünk, de ez egy olyan meccs volt, ami ugyanúgy lehetett volna egy null is, mint null egy”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Megnyertük a mérkőzést, aminek nagyon örülünk, de az első félidőben nagyon pontatlanok voltunk, az Érd ránk erőltette az akaratát és a mérkőzés bizonyos részeiben jobban is futballozott, veszélyesebb volt, kapusunknak pedig volt jó pár védenivalója. Aztán a második félidőben mindkét csapat győzelemre játszott és kicsit felborult a pálya. Jöttek a gyors átmenetek, amiből jól jöttünk ki, hiszen a gólunk is így született, illetve a végén is fiatal játékosom lábában maradt a második gól. Ennek ellenére ez a mérkőzés lehetett volna egy null az Érd javára is”

– fogalmazott Király József, az ETO Akadémia vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb április 3-án, vasárnap 15 órától az SC Sopron vendégeként lép pályára a bajnokság 28. fordulójában.

kiemelt kép: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email