korosi

Tollaslabda: Kőrösi a negyeddöntőig jutott Lengyelországban

korosi

Tollaslabda: Kőrösi a negyeddöntőig jutott Lengyelországban

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legjobb nyolc között a kanadai Rachel Chan ellen búcsúzott a lengyel nyílt bajnokságon az Érdi VSE válogatott tollaslabdázója, Kőrösi Ágnes.

Az érdi sportoló első mérkőzésén a bolgár Gergana Pavlova ellen könnyedén, mindössze 22 perc alatt győzött 21:12, 21:11-re.

Aztán a második fordulóban a harmadik helyen kiemelt, a világranglistán 74. izraeli Ksenia Polikarpova ellen már jóval szorosabb mérkőzést vívott. Az első szettet ugyan a görög nyerte 21:17-re, de a másodikban viszont hiába mentek végig fej-fej mellett, a hajrát Kőrösi bírta jobban és 21:18-cal egyenlített.

Ez meg is fogta az izraelit, aki a harmadik játszmában teljesen összeomlott és mindössze kilenc pontot szerzett, miközben Kőrösi remekelt és a szettet 21:9-re nyerve győzött 2:1-re.

A negyeddöntőben viszont a kanadai Rachel Chan ellen bár szoros első játszmát vívott (21:17) az érdi sportoló, de most nem tudott egyenlíteni a másodikban és 21:11-gyel 2:0-s vereséget szenvedett, így a legjobb nyolc között fejezte be a lengyel nemzetközi viadalt.

Kőrösi Ágnes jövő héten már Franciaországban, az Orleans Masteren ragad ütőt.

kiemelt kép: erdmost.hu/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email