kramer

Profi boksz: Krämer szoros meccsen kapott ki angol riválisától

kramer

Profi boksz: Krämer szoros meccsen kapott ki angol riválisától

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Március 25-én az angliai Newcastleben vívta a 2022-es év első mérkőzését Krämer Péter érdi profi ökölvívó, aki szoros mérkőzésen 60–54-es pontozással szenvedett vereséget a 22 éves angol Mark Dickinsontól.

A korábbi korosztályos Európa-bajnok, a harmadik profi mérkőzésére készülő Mark Dickinson ellen lépett szorítóba a 2022-es év első mérkőzésén Krämer Péter, azok után, hogy legutóbb tavaly szeptemberben hatmenetes mérkőzésen szenvedett vereséget Jack Flatleytől.

Mint előzetesen Krämer az Érd FM 101.3-nak elmondta, bár nem lesz könnyű dolga, de az elmúlt három hónapban komolyan készült a meccsre.

A Newcastleben rendezett profi gálán Krämer ugyan jó teljesítményt nyújtott és alaposan megnehezítette a fiatal angol dolgát, hiszen végigment a hatmenetes mérkőzés, de a pontozóbírók mindegyik etapban az angolt látták jobban 10–9 arányban, így Krämer összesítésben 60–54-es pontozásos vereséget szenvedett.

Mark Dickinson sikerével harmadik győzelmét érte el a profik között, míg Krämer tizenegy győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel áll.

A 31 éves érdi öklöző korábban elmondta, tervei szerint idén még három-négy profi mérkőzést szeretne vívni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email