heinrich_antal_haz

Mozgalmas április a tárnoki Heinrich Antal Házban

heinrich_antal_haz

Mozgalmas április a tárnoki Heinrich Antal Házban

Áprilisban jóformán egymást érik a programok a tárnoki Heinrich Antal Háznál, hiszen kiállítás, véradás, színdarab, koncert, csillagászati és irodalmi klub és jam party is lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 2-án, 15 órakor kezdődik a Krvatacska – azaz a Mandulavirágzás ünnepe a tárnoki Öreghegyen. Az események beszédet mond Dr. Lukács László Tárnok polgármestere és Muskovicsné Szabó Mária, a Tárnoki Szlovák Önkormányzat elnöke. A mandulavirágzás ünnepén a Hajtóka Egyesület népdalköre, a Muslinca Dalárda, Jorgovai Rác Kórus, a Rosenbrücke Német Nemzetiségi Énekkar és a Bukovinai Székely Népdalkör is dalol.

Április 4-én, hétfőn, 17 órakor nyílik meg a Képzőművészek Érdi Közösségének legújabb, Színes világ nevet viselő kiállítása a tárnoki Heinrich Antal Házban (2461 Tárnok, Fő utca 43.). A kiállítás április 23-ig tekinthető meg.

Április 8-án, pénteken 14 és 18 óra között véradást tartanak a Heinrich Antal Házban.

Április 9-én, szombaton 10 órától a Hahota Gyermekszínház „A piros tojás legendája” című színdarabot adja elő a Heinrich Antal Házban, amely után 11 órától Urbán Dóra tart kézműves foglalkozást a gyermekeknek.

Április 11-én, hétfőn 17 órától tartja aktuális klubját a Tollforgatók Versklub, amely ezúttal egy versíró pályázatot is hirdetett a Költészet Napja alkalmából általános iskolás alsós és felsős, valamint középiskolás diákoknak.

Nevezés: egy tetszőleges témájú, stílusú, formájú saját költeménnyel, melynek hosszúsága minimum négy sor, maximum két oldal lehet

Benyújtás módja: elektronikus formában a tollforgatokversklub@gmail.com címre küldve, vagy nyomtatott formában a Heinrich Antal Házban névvel ellátott, zárt borítékban lehet leadni a verseket.

A pályaművek benyújtási határideje: 2022.03.31.

Azt kérik, a pályamű mellett legyen feltüntetve a pályázó neve, e-mail címe vagy telefonszáma és a kategória.

A pályaműveket a Tollforgatók Versklub költői és alapítói bírálják el. Az eredményeket a Tollforgatók Versklub április 17-i, Költészet Napi eseményén hirdetik ki és a legjobb pályaművek jutalomban részesülnek.

Árpilis 12-én, kedden asszonyműhely várja az érdeklődőket.

Április 17-én, Húsvét vasárnap „Nyuszi a fűben” címmel hirdetett húsvéti fészekvadászatot a Tárnoki Közösségi Színtér, a mely 15 órától várja a csatlakozni vágyókat a Heinrich Antal Házba.

Április 23-án, szombaton 19 órától a Shake and Roll zenekar ad koncertet, majd április 25-én, hétfőn 17 órától az Érdi Csillagászati Klubnak lesz újabb gyűlése Tárnokon.

A hónap végén, 29-én, 19 órától Jam party improvizációs estet tartanak a Heinrich Antal Házban, ahová hangszerekkel együtt várják az érdeklődőket, míg május 1-jén családi majális lesz Tárnokon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email