022-img_6139

Foci: sorozatban harmadik sikerére hajt az Érdi VSE

022-img_6139

Foci: sorozatban harmadik sikerére hajt az Érdi VSE

Március 27-én, vasárnap 16 órától a tabella negyedik helyén álló ETO Akadémiát látja vendégül az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában az Ercsi úti Sporttelepen az elmúlt két mérkőzését megnyerő és így a tizedik helyre felkapaszkodó Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A jelentős téli játékosmozgás után úgy tűnik, összeállt az Érdi VSE játéka a tavaszi idényben, hiszen Limperger Zsolt együttese legutóbbi két mérkőzését egyaránt hátrányból felállva nyerte meg, miután az érdiek előbb hazai pályán győzték le 4–1-re a Gyirmót FC Győr II-t, majd múlt héten a Kelen SC vendégeként értek el 2–1-es idegenbeli sikert.

Kertész Ferencék 26 mérkőzés után tíz győzelemmel, öt döntetlennel és tizenegy vereséggel, 35 pontot gyűjtve állnak a tizedik helyen, de hátrányuk csupán három pont a nyolcadik helyezett Nagykanizsával szemben, így egy újabb sikerrel újabb helyezéseket lépnének előre a tabellán a hazaiak.

Ehhez azonban az ETO Akadémiának is lesz néhány szava, hiszen a Rába-partiak újonc létükre remekül szerepelnek, miután tizennégy győzelemmel és hat-hat döntetlennel, illetve vereséggel, 48 pontot szerezve állnak a negyedik helyen – tisztes távolságra a dobogótól.

A győriek tavaszi szereplése az érdiekéhez hasonlóan hullámzó, hiszen az együttes bár első két mérkőzését megnyerte hazai pályán, de Kaposváron csak döntetlent ért el, majd előbb hazai pályán a BVSC-től, majd Nagykanizsán is vereséget szenvedtek. Igaz, ezt egy remek győzelemmel feledtették, hiszen legutóbb az ETO Parkban 6–1-re ütötték ki a Mol Fehérvár FC második csapatát.

A két csapat a nyolcadik fordulóban találkozott egymással, amikor kiélezett mérkőzésen az első félidő derekán szerzett góllal győztek 1–0-ra a Rába-partiak.

„Kicsit olyan, mintha hullámvasúton lennénk, mert egyik hétvégén fiatalokkal, másikon felnőttek ellen játszunk, most megint fiatalokkal, szóval alkalmazkodnunk kell az ellenfélhez, hiszen a második csapatokban rengeteg fiatal, gyors, tehetséges játékos van és a támadófocit favorizálják. Nem véletlen, hogy múlt héten hatot rúgtak a Mol Fehérvár FC II-nek is, szóval nehéz mérkőzés lesz. Oda kell figyelnünk a gyors játékosaikra és azt kell játszanunk, amit valójában tudunk”

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 27-én, vasárnap 16 órakor kezdődő Érdi VSE–ETO Akadémia mérkőzést Nagy Attila László vezeti, segítői Dobos Dávid és Pálinkás Donát Ferenc lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 27. forduló
03.27., 16.00: 
Érdi VSE–ETO Akadémia

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email