vadludkorforgalom_220323

Indul a Vadlúd utcai körforgalom építkezése

vadludkorforgalom_220323

Indul a Vadlúd utcai körforgalom építkezése

A munkálatok előkészítése folyamatban van, a kivitelezővel megkötötték a szerződést, és most tavasszal elindul a munka a Vadlúd - Sóskúti - Zámori - Rákóczi utak, utcák kereszteződésében. A tervek szerint lámpás irányítással segítik majd a közlekedést a kivitelezés időszakában. A részleteket Lukács László, Tárnok polgármestere osztotta meg közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja, a Vadlúd utcai körforgalom munkálatainak előkészülete folyamatban van. A kivitelezővel a generálszerződést aláírták. A tervek szerint lámpás irányítással fogják segíteni a közlekedést az építkezés idején. Dugók biztosan lesznek, ezért mindenkit arra kérnek, hogy lehetőség szerint válasszanak alternatív útvonalat erre az időszakra. A legnagyobb lezárásokat a nyári időszakra tervezik a kivitelezők, amikor a forgalom vélhetően jelentősen kisebb lesz. Az ÉTH vezetése már jelezte, hogy a Pusztazámori lerakóhoz a Sóskúti út elvesztése miatt az alternatív út a Halász József utcán vezet, ezért a Dózsa György út és a Halász utca lakóitól előre is türelmet kérnek az esetenként megnövekedő forgalom miatt.

Korábban a Vadlúd utcai körforgalom építkezéséről itt írtunk.

A tavasz beköszöntével további pontokon is kezdődnek felújítások Tárnokon: elindul az utak portalanítására kapott támogatás felhasználása, és átalakul a Dózsa György út – Sport utca kereszteződése is.

A tavaly év végén kapott, az utak portalanítására szánt 150 milliós támogatásból a következő napokban elindul az aszfaltozás a vasúton túli részen. Az építkezés első szakaszában a Tisza, Duna, Siklósi, Pápai, Ceglédi, Győri, Egri, Szegedi és Fehérvári utak aszfaltozását végzik el. A munkák befejezése után alakítják ki a további utcalistát.

Megkezdődik a Dózsa György út – Sport utca kereszteződésének átépítése is: megújul a két buszmegálló, zebrát és járdákat alakítanak ki.  A boltok oldala is megújul, jelentősen átalakul. A felújítás során egy belső szervizutat építenek, a hozzá tartozó parkolókkal együtt – írja Tárnok polgármestere.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email