sakk20220320_102018

Sakk: alig akart eldőlni a Minaret Kupa

sakk20220320_102018

Sakk: alig akart eldőlni a Minaret Kupa

Azonos pontszámmal, Buchholz- és Berger-értékkel végeztek, így csak a progresszív érték döntött Sinka Csaba javára Szilágyi Sámuellel szemben az Érdi VSE sakk szakosztálya által az Ercsi úton már 15. alkalommal megrendezett Minaret Kupa nyílt rapid versenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hét fordulós, svájci rendszerű Minaret Kupára elsősorban Érdről és Budapestről érkeztek versenyzők. Az Ercsi úti Sporttelepen rendezett nyílt rapid viadalon Szilágyi Sámuel és Sinka Csaba felváltva vezetett és miután csak egymással és Horváth Péterrel játszottak döntetlent, végül azonos pontszám, Buchholz- és Berger-érték után a progresszív érték Sinka Csaba javára döntött, így övé lett az arany-, Szilágyi Sámuelé pedig az ezüstérem.

A harmadik helyet végül Horváth Péter szerezte meg Lakatos András és Varga Tamás előtt. A legjobb 60 év feletti versenyző díját ezúttal Tóth Ferenc érdemelte ki. A viadal után kiosztották a téli online sakkbajnokság érmeit is, ahol az első helyet Vendég Balázs, a másodikat Horváth Péter, a harmadikat pedig Pápai János szerezte meg.

kiemelt kép: Domonkos Bálint

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email