22_03_29_erdmost_nincskep

Közel félmillió forintot gyűjtöttek a Fészeknek

431 800 forint adomány gyűlt össze a nevezésekből, felajánlott összegekből és tombolából a Fészek Gyermekvédő Egyesület számára rendezett törökbálinti jótékonysági futáson. A befolyt összegből a szervezet az Átmeneti Otthonban egy hintát szeretne állítani a gyermekeknek.
Mint Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek Gyermekvédő Egyesület titkára lapunkkal ismertette, a Márciusi Ifjak névre keresztelt törökbálinti jótékonysági futást helyi édesanyák szervezték, akik a futáson befolyt összeggel a Fészek Gyermekvédő Egyesületet támogatták.

A törökbálinti Vencel utcában rendezett futáson közel százan vettek részt különböző korcsoportokban, hiszen a mini, az óvodás, az alsó- és felső tagozatos gyermekek más-más távolságokat futhattak.

„A legfontosabb az volt, hogy a gyermekeknek mintát mutattunk arról, hogy jó dolog együtt lenni, futni és nagyon jó dolog jót tenni” – húzta alá Nyitrai-Hell Szilvia, aki lapunknak beszámolt róla, hogy a nevezésekből, tombolából és felajánlott támogatásokból összesen 431 800 forint adomány gyűlt össze, melyből a Családok Átmeneti Otthonában szeretnének egy hintát felállítani a gyermekeknek.

Nyitrai-Hell Szilvia tudatta azt is, tervezik, hogy idén Érden is rendeznek jótékonysági futást, de azt még nem kezdték el szervezni, hiszen várhatóan ősszel tartják meg. Végezetül a Fészek Gyermekvédő Egyesület titkára megköszönte a szervezőknek és a futáson résztvevőknek, hogy támogatták az egyesület munkáját.

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email