22_03_29_erdmost_nincskep

Közel félmillió forintot gyűjtöttek a Fészeknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Közel félmillió forintot gyűjtöttek a Fészeknek

431 800 forint adomány gyűlt össze a nevezésekből, felajánlott összegekből és tombolából a Fészek Gyermekvédő Egyesület számára rendezett törökbálinti jótékonysági futáson. A befolyt összegből a szervezet az Átmeneti Otthonban egy hintát szeretne állítani a gyermekeknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek Gyermekvédő Egyesület titkára lapunkkal ismertette, a Márciusi Ifjak névre keresztelt törökbálinti jótékonysági futást helyi édesanyák szervezték, akik a futáson befolyt összeggel a Fészek Gyermekvédő Egyesületet támogatták.

A törökbálinti Vencel utcában rendezett futáson közel százan vettek részt különböző korcsoportokban, hiszen a mini, az óvodás, az alsó- és felső tagozatos gyermekek más-más távolságokat futhattak.

„A legfontosabb az volt, hogy a gyermekeknek mintát mutattunk arról, hogy jó dolog együtt lenni, futni és nagyon jó dolog jót tenni” – húzta alá Nyitrai-Hell Szilvia, aki lapunknak beszámolt róla, hogy a nevezésekből, tombolából és felajánlott támogatásokból összesen 431 800 forint adomány gyűlt össze, melyből a Családok Átmeneti Otthonában szeretnének egy hintát felállítani a gyermekeknek.

Nyitrai-Hell Szilvia tudatta azt is, tervezik, hogy idén Érden is rendeznek jótékonysági futást, de azt még nem kezdték el szervezni, hiszen várhatóan ősszel tartják meg. Végezetül a Fészek Gyermekvédő Egyesület titkára megköszönte a szervezőknek és a futáson résztvevőknek, hogy támogatták az egyesület munkáját.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email