iii.kcs_fiu_dancs_oliver_ii.hely_szajki_bence_iii.hely_

Tollas: ígéretes felkészülés az országos döntőre

Négy korosztály számára rendezte meg márciusi Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola. A diákolimpia országos döntőjére való felkészítés jegyében meghirdetett eseményen a hazai sportolók tizenhatszor állhattak dobogóra.
Április 8. és 10. között Kiskunfélegyházán rendezik a tollaslabdázók diákolimpiai országos döntőjét, így a márciusi Csoki Kupát azzal a céllal hirdették meg, hogy a finalisták felkészüljenek az eseményre, illetve azok, akik a védettségi igazolvány hiánya miatt nem indulhattak, versenyzési lehetőséget kapjanak.

A Csoki Kupán a négy diákolimpiai korcsoport szerint küzdöttek meg egymással az indulók, amelynek köszönhetően az érdiek három arany-, hat ezüst- és hét bronzérmet szereztek.

Az egyes korcsoportban Bojtár Boldizsár, a kettesben Szenecsár Milán, a négyesben pedig Zsarnai Milán diadalmaskodott az érdiektől.

Ezüstérmet Szobonya Bodza (I. korcsoport, lány), Horváth Adrián (II. kcs., fiú), Kovácsevics Bernadett (II. kcs., lány), Dancs Olivér (III. kcs., fiú), Fekete Dóra (III. kcs., lány) és Kovács Marcell (IV. kcs., fiú) szerzett.

Az egyes korcsoportban Bojtár Áron és Reszegi Ádám a fiúknál, Banó Hanna a lányoknál lett bronzérmes, míg a kettesben a lányoknál Sátrai Lilla is a dobogó legalsó fokára állhatott.

A hármas korcsoportban elért bronzérmével ugyancsak országos döntőbe jutott Szajki Bence és Hegyesi Alexa is, ahogy a négyes korcsoportban harmadik helyen záró Flórián Bence is.

kiemelt kép forrása: Tinka Lajos

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email