22_03_29_erdmost_nincskep

Bach mindenkinek, Érden is, kétszer

22_03_29_erdmost_nincskep

Bach mindenkinek, Érden is, kétszer

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Bach Mindenkinek Fesztivált, amihez Érd is csatlakozik: két délután, két helyszínen csendülnek fel Bach művei. Március 21-én délután a Szepes Gyula Művelődési Központban Bach-áriákat hallhat a közönség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Bach Mindenkinek Fesztivál az idén már 8. alkalommal kerül megrendezésre 2022. március 16-i kezdettel. A komolyzenei progamsorozat az 1685. március 21-én született géniusz, Johann Sebastian Bach születésnapjának hetében indul a Kárpát-medence összesen 60 településén, mintegy 150 ingyenes eseménnyel, ezt követően pedig folytatódik az egész esztendő során.

Míg 2019-ig csak a nyító időszakban érkeztek a koncertek az ezrekből tízezrekre, majd százezres nagyságrendűre növekvő közönséghez, addig a pandémia két évének tanulságai és innováció alapján a fesztivál ma már jelen van az online térben és a koncerttermi jelenlét világában egyaránt.

A fesztivál honlapja itt elérhető.

Érden két alkalommal csendülnek fel Bach művei az elkövetkező napokban: 21-én 17 órától a Szepes Gyula Művelődési Központban, ahol Bach-áriákat hallhat a közönség, Varga Viktória (szoprán), N. Bécsy Gizella (hegedű), Tóth Erzsébet (cselló), Asztalos Rita (zongora) előadásában.

Március 27-én 19 órakor az Érdi Kármelhegyi Boldogasszony templomban (Gellért u. 9.) orgonakoncertet rendeznek.

 

Forrás: Bach Mindenkinek Fesztivál honlapja

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email