konyvtar_200424

Programajánló

konyvtar_200424

Programajánló

Összegyűjtöttük a jövő hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Március 21-én, hétfőn 17 órától A Bach Mindenkinek Fesztivál keretében rendezik meg a Bach áriák délutánja című komolyzenei programot a Szepes Gyula Művelődési Központban. A belépés ingyenes, de adományok felajánlhatók a Magyar Gyermekmentő alapítvány számára.

Március 22-én, kedden 13 órai kezdettel a Magyar Földrajzi Múzeumban „Tények és tévhitek az ófalusi Szent Mihály templomról” címmel izgalmas előadást hallgathatnak meg Lehoczki Zsuzsanna helytörténész közreműködésével. Március 22-én, kedden 17 órától Dr. Szilassi Péter, a szegedi Tudományegyetem docense tart előadást „Etiópia geográfus szemmel” címmel a Magyar Földrajzi Múzeumban.

Március 23-án, szerdán 10 órától Bolgár mesenapot tartanak a Csuka Zoltán Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában Simon Attila előadásában, Kézenfekvő állatmesék címmel. Az előadás ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes bejelentkezés szükséges. (gyk@csukalib.hu, 06 23 365-470/2. mellék)

Március 23-án, szerdán 18 órától a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban Szatmáriné Berczi Dolóresz, az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója tart előadást „Biztonság a fizikai és digitális térben” címmel.

Március 26-án, szombaton 18 órától Klein Dávid – A Gasherbrum II. első magyar megmászása címmel tart előadást a Parkvárosi Közösségi Házban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email