toltottkaposztafesztival_simonpuszta_220320

Hétvégén Töltött Káposzta Fesztivál lesz Simonpusztán

toltottkaposztafesztival_simonpuszta_220320

Hétvégén Töltött Káposzta Fesztivál lesz Simonpusztán

Jótékonysági céllal rendezik meg Magyarország első Nemzetközi Töltött Káposzta Fesztiválját, amelyen a gasztronómiai programok mellett koncertekkel, színházi előadásokkal, kézművesvásárral és lovasbemutatókkal is várják az érdeklődőket március 25-27. között Simonpusztán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szervezők közleménye szerint az Érd mellett található Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban szervezett fesztiválon mindenki megmutathatja főzőtudományát és részt vehet a főzőversenyen is, amelyre magánszemélyek, cégek és éttermek jelentkezését egyaránt várják. A fesztiválon megválasztják az Év Töltött Káposztáját, napközben pedig sétalovaglás, íjászat, istállólátogatás és állatsimogató is várja az érdeklődőket.

Azt írták, a nevezési díjakból befolyt teljes összeget a magyarországi Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve felajánlják adományként rászoruló alapítványoknak. István Gábor, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ vezetője a közleményben kiemelte, szeretnének példát mutatni, és felhívni a figyelmet arra, mennyire fontos a közösség ereje a rászorulók és szervezetek támogatásában.

„Szeretnénk, ha nem csak határon innen, de határon túlról is érkeznének versenyzők, honfitársak, hogy közösen mérettessük meg nagymamáink vagy éppen egy jóbarátunk receptjét” – tette hozzá István Gábor.

A versenyen való részvétel korlátozott férőhelyes. Bővebb információk az ingyenes programról a www.nemzetkozitoltottkaposztafesztival.hu weboldalon találhatók – áll az összegzésben.

A töltött káposzta mindannyiunk kedvence, a magyar konyha nagy klasszikusa. Itt az idő megmutatni ország-világnak milliónyi elkészítési módszerét Magyarország új gasztrofesztiválján, a Nemzetközi Töltött Káposzta Fesztiválon! Mindezt gyönyörű helyszínen, jó társaságban, szuper programokkal!

A program:

Főzőverseny:

magánszemélyek, cégek és éttermek jelentkezését egyaránt várjuk! A nevezési díjakból befolyt teljes összeget a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve felajánljuk adományként, rászoruló alapítványoknak.
nevezés: http://ntkf.hu

22.03.25 Péntek

  • Margaret Island
  • Bon-Bon és Mészáros Tamás előadása
  • Széchenyi Produkció

22.03.26 Szombat

  • Király Viktor
  • Sub Bass Monster
  • Dj Dominique Fergeteg Party, Zoltán Erikával és vendégeivel
  • Szőke András

22.03.27 Vasárnap

  • Hahota Gyermekszínház
  • Alma Együttes
  • Pillangó Táncház
  •  Magyar Történelmi Színház

forrás: MTI

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email