220327_erd_eto_2

Az érdi focicsapat is segít a menekülőknek

220327_erd_eto_2

Az érdi focicsapat is segít a menekülőknek

Az Érdi VSE NB III-as labdarúgó csapatának játékosai, stábja és vezetése 240 ezer forintnyi pénzadományt gyűjtött az ukrajnai menekülteknek, emellett a klub saját buszaival is segít, hiszen szerdánként és csütörtökönként játékosaik és edzőik szállítják az ételt a fővárosból a Topoly utcába.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elmúlt hetekben, napokban az egész ország és vele együtt a magyar sporttársadalom is összefogott annak érdekében, hogy segíteni tudjnak az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülőknek.

A magyar sport meghatározó szervezetei, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Nemzeti Versenysport Szövetség, a Nemzeti Diák-, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség, az Országos Sportegészségügyi Intézet, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Magyar Edzők Társasága, a Magyar Sportújságírók Szövetsége és a Sportegyesületek Országos Szövetsége összesen tízmillió forintnyi felajánlással is segíti az európai összevetésben is kimagasló jelentőségű humanitárius programot, a Híd Kárpátaljáért Programot. Ehhez a felajánlásunkhoz időközben csatlakozott az Olimpiai Bajnokok Klubja, valamint a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség is.

A programhoz az Érd Városi Sportegyesület is csatlakozott és felnőtt labdarúgó csapat játékosai, illetve szakmai stábja, valamint a klub vezetése is pénzadományt ajánlott fel az ukrajnai menekülteknek.

Az érdi focisták nem először tettek tanúbizonyságot jó szándékukról. A covid idején is segítettek, amellett, hogy az Érdi Sport Díjjal együttjáró pénzjutalmat felajánlották, példamutatóan vettek részt a járvány elleni védekezésben is, és hónapokig önkéntesként segítették a szociális ágazat munkáját, akár napi hét-nyolc órában is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email