210929_erd_fkc_3

Női kézi: két kulcsember is hosszabbított

210929_erd_fkc_3

Női kézi: két kulcsember is hosszabbított

Horváth Roland vezetőedző és négy saját nevelésű játékos után a balátlövő, Kopecz Barbara és a jobbátlövő, Mód Noémi is marad az ÉRD NB I-es női kézilabdacsapatának játékosa a következő idényben – jelentette be hivatalos honlapján a klub.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kopecz Barbara és Mód Noémi is a 2020/21-es idény előtt érkezett Érdre. Előbbi jelenleg 80 találattal vezeti a házi góllövőlistát, ráadásul az NB I-es rangsorban is az előkelő, 11. helyen áll, így maradásával a következő idényben is fontos gólokkal járulhat hozzá a csapat céljának eléréséhez.

„Jól érzem magam a csapatnál, így nem kellett gondolkoznom a folytatáson, mert szívesen játszom Érden. A célunk, hogy stabil NB I-es tagságot szerezzünk. Két éve érkeztem, de a szurkolók ennyi idő alatt is nagyon a szívemhez nőttek. Miattuk is szerettem volna itt játszani”

– árulta el a balátlövő a klub honlapján.

Mód Noémi szintén meghatározó játékosa az ÉRD-nek, melyben egyre több játékpercet is kap és sokat fejlődött.

„Nekem is szerepet játszott a döntésemben, hogy szeretek ennél a csapatnál játszani. Fontos számomra, hogy olyan helyen játsszak, ahol sok játéklehetőséget kapok és Roland megadta nekem a lehetőséget, aminek köszönhetően sokat fejlődtem fizikálisan és mentálisan is. A célunk, hogy a bajnokságban ne kelljen számolgatnunk és minél fentebb végezzünk a tabellán”

– fogalmazott Mód Noémi a handballerd.hu-nak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email