erd_foter

Futás, szemétszedés, kiállítás, meccsek és workshop

erd_foter

Futás, szemétszedés, kiállítás, meccsek és workshop

Színes a hétvége programkínálata, hiszen március 19-én jótékonysági futás, tollaslabdaverseny, erdőtakarítás, kiállításmegnyitó és kézilabdameccs, március 20-án foci- és röplabdameccs, illetve húsvétváró kerámia workshop is lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

TOLLASLABDA

Március 19-én, 9 órától ismét megrendezi Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában. Az amatőr tollaslabdaversenyen a négy legkisebb diákolimpiai korcsoportban mérik össze tudásukat a 2007 és 2014 között született gyermekek. Nevezni az erditollas@gmail.com címen lehet vagy a helyszínen 8.30-ig.
Nevezési díj: 1 000 forint és egy tábla csokoládé – melyet a verseny végén visszakap az induló

FUTÁS

2022. március 19-én, szombaton 10 órától Márciusi ifjak névvel rendeznek jótékonysági futóversenyt Törökbálinton, a Vencel utcában, ahol az érdi Fészek Gyermekvédő Egyesületet lehet támogatni.

Két év kihagyás után és a halloweeni futás helyett idén egy jótékonysági futóversenyt rendeznek Törökbálinton, mellyel az érdi Fészek Gyermekvédő Egyesületet szeretnék ismét támogatni.

A versenyen gyermekek is részt vehetnek, hiszen több táv lesz életkor szerinti lebontásban. A futás ezúttal is a törökbálinti Kinizsi rétről indul egy 500 méteres kis körben.

KISERDŐ TAKARÍTÁS

Egy kellemes séta- és kerékpáros túraútvonal létrehozásáért szemétszedő akciót hirdetett a 6-os út és M6-os közötti kiserdőhöz az Érd Körbe Egyesület és Érd MJV Önkormányzata március 19-re, szombatra. A 6-os út és az M6-os közötti kiserdő autóval a Budafoki útról, a Bodrog utcával szembeni Törökbálinti Á.G. leágazó útról közelíthető meg.

A 15 és 18 óra között tartó szemétszedésre érkezőktől kérik, hogy kesztyűt, kéziszerszámot hozzanak magukkal, míg a nagyobb szerszámokról, zsákokról és munkagépekről az önkormányzat gondoskodik.

KIÁLLÍTÁS A PARKVÁROSI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

Csoportos kiállítással indítja a tavaszt a Poly-Art képzőművész köre (azaz a KÉK): szombaton, március 19-én, 16 órakor Tavaszi rügyek címmel nyílik tárlatuk a Parkvárosi Közösségi Házban (2030 Érd, Gépész u. 14.). A képeket április 19-ig tekintheti meg a közönség. A tárlaton festmények és kerámiák egyaránt szerepelnek majd. A kiállítást Hangyássyné Zsuzsa nyitja meg, közreműködnek az IRKA- és a KÉK-tagok (versekkel, zongoradarabokkal).

ÉRD–MTK BUDAPEST

Az Alba Fehérvár KC ellen elszenvedett 31-29-es vereség után bravúr kell az ÉRD-től, hogy kapaszkodjon a középmezőnyre a női kézilabda NB I-ben. Ezt március 19-én, szombaton, 18 órától, hazai környezetben, az ÉRD Arénában, az MTK Budapest ellen tehetik meg Kopecz Barbaráék.

Delta RSE Érd–ZTE RK

Március 20-án, vasárnap 11 órától a női röplabda NB II Nyugati csoport alsóházi rájátszásának sereghajtóját, a Zalaegerszegi TE Röplabda Klubot látja vendégül a Delta RSE Érd a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában. Dömötör-Mátrai Beáta együttese a rájátszásban egy győzelemmel és három vereséggel áll a negyedik helyen, míg a zalaiak eddig mind a négy találkozójukat elveszítették.

Kelen SC–Érdi VSE

Újabb fontos mérkőzést vív a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE. Limperger Zsolt tizenegyedik helyen álló együttese ugyanis a bajnokság 26. fordulójában, március 20-án, vasárnap 14 órától a tizenkettedik helyen álló Kelen SC vendégeként vív hatpontos rangadót.

HÚSVÉTVÁRÓ KERÁMIA WORKSHOP

Március 20-án, vasárnap 14 órától Húsvétváró kerámia workshopot rendeznek a Szepes Gyula Művelődési Központban. A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az elkészült tálalók, sütis vagy hímestojás tartók égetése és mázazása külön díj ellenében lehetséges. Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött eseményre a szilvasi.dora@szepesmk.hu email címen lehet jelentkezni. A foglalkozást vezeti: Huber Kinga, fazekas-keramikus, népi játszóház vezető. További információ kérhető: +36205597979-es telefonszámon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email