22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: hat érdi érem a Budaörs Kupáról

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: hat érdi érem a Budaörs Kupáról

Két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek a Benta Sportegyesület cselgáncsozói a hétvégi Budaörs Kupa nyílt regionális versenyen, így a klub a 44 egyesületet számláló csapatversenyen az előkelő, kilencedik helyet szerezte meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Benta SE tizenkét dzsudokája vett részt a 44 egyesület több mint 300 sportolójával megrendezett Budaörs Kupa nyílt regionális versenyen, ahol a pandémia után először lehettek jelen szülők, hozzátartozók a lelátón.

A népes mezőnyben az érdiek közül diák A korosztályban a 60 kilogrammos Krausz Bernát, illetve diák C-ben a 36 kilós Pálosi Ádám is aranyérmet nyert, a serdülőknél Mráz Dóra (57 kg) ezüstérmes lett, míg a diák A-ban Blázsovics Kinga (41 kg), Simon Dominik (49 kg) és Muszula Zsombor (49 kg) egyaránt a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

Rajtuk kívül ebben a korosztályban még Kékesi Benedek 60 kilóban lett negyedik, Lacsik Levente a serdülő 50 kilósoknál pedig ötödik. Diák B-ben Józsa Bálint a 32 kilósoknál végzett ugyancsak ötödikként, míg Nagy Ádám András 35 kilóban hetedik helyet ért el.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email