22_03_29_erdmost_nincskep

Közösen mond beszédet Aradszki és Csőzik

22_03_29_erdmost_nincskep

Közösen mond beszédet Aradszki és Csőzik

Március 15-e alkalmából több program is lesz Érden. Kedden fél 10-kor együtt koszorúzik az érdligeti Tállya utcai emlékműnél és mond köszöntőt Csőzik László polgármester és Aradszki András, országgyűlési képviselő.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László polgármester a Facebookon invitálja az érdieket az 1848-1849-es forradalomra és szabadságharc apropóján a városi programokra. Azt írta, arra kérte városunk Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjét, Aradszki Andrást, a nemzeti ünnepen tegyék félre a politikai ellentéteket, a nézetbeli különbségeket és ünnepeljék együtt március 15-ét. Ennek megfelelően fél 10-kor együtt koszorúzik az érdligeti Tállya utcai emlékműnél és mondanak köszöntőt.

Március 14-én családi napot is tartanak Talpra Érd! címmel 14 és 20 óra közt a Magyar Földrajzi Múzeum Kertjében. Felvonulnak a huszárok, rengeteg kézműves foglalkozás, bábszínház várja a kicsiket, „forradalmi divatbemutatón” tanulmányozhatjuk az 1848-as divatot.

Két koncert is lesz! A Tep Trió a filmzene, szalonzene és a világzene világába kalauzolja el a közönséget, este pedig a legendás Pál Utcai Fiúk (PUF), a magyar könnyűzenei élet ikonikus csapata fog fergeteges bulit csapni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email