22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: pazar győzelemmel egyenlített a Kárpáti Farkasok

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: pazar győzelemmel egyenlített a Kárpáti Farkasok

Remek teljesítménnyel győzött 9–4-re a Vasas SC vendégeként és egyenlített az egyik fél második győzelméig tartó párharcban a Kárpáti Farkasok U16-os jégkorongcsapata a korosztályos bajnokság negyeddöntőjének második mérkőzésén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, hétvégén az Érdi Jégcsarnokban vívták a negyeddöntő első felvonását a felek, amikor a Kárpáti Farkasok szoros mérkőzésen szenvedett 5–4-es vereséget a fővárosi piros-kékektől.

A szerdai második mérkőzést azonban remekül kezdték az érdiek, akik Molnár Botond és Barna Olivér góljaival kerültek kétgólos előnybe az első harmadban, majd a másodikban Kuminka Zsombor és Polgár Lázár góljaival sikerült tartani a különbséget.

A záró húsz perc elején bár a Vasas visszajött egy gólra is (3–4), de a Kárpáti Farkasoktól ezután Palla Xavér és Barna Olivér egyszer-egyszer, Keszthelyi Csaba pedig háromszor is betalált, így az érdiek 9–4-es győzelemmel egyenlítettek a párharcban.

A negyeddöntő harmadik mérkőzését március 13-án, vasárnap 12.30-tól játsszák az Érdi Jégcsarnokban.

U16, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Vasas SC–Kárpáti Farkasok 4–9 (0–2, 2–2, 2–5)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Molnár Botond (4. perc), Barna O. (11., 54. p.), Kuminka (31. p.), Polgár L. (36. p.), Palla X. (43. p.), Keszthelyi Cs. (44., 49., 57. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email