22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: szezonkezdet előtt segítséget kérnek az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: szezonkezdet előtt segítséget kérnek az érdiek

Hamarosan kezdődik az új idény az Érdi Baseball és Softball Club csapatainak, amely előtt március 13-án, 20-án és április 3-án toborzó edzést tartanak a Mecset utcai pályán, de ezeket megelőzően a pálya kitakarításához kér segítséget szombatra a klub.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2022. március 12-én, szombaton 9 órától várják az egyesület sportolóit és szüleiket, illetve lelkes önkénteseket az Érdi Baseball és Softball Club Mecset utcai pályájának rendbetételéhez.

Hamarosan megkezdődnek a szabadtéri edzések, amely előtt rendbe kell tenni a pályát, ezért sok szeretettel várják a 15 évnél idősebbeket és szüleiket, hogy legyenek az egyesület segítségére.

Azt kéri a klub, aki teheti, hozzon magával gereblyét, lapátot, fogót, baltát, talicskát, létrát és festőecsetet.

Ezt követően az Érdi Baseball és Softball Club idei első ingyenes próbaedzését és toborzóját március 13-án, vasárnap tartja 13 és 16 óra között, ahová a hat évesnél idősebb fiúk és lányok jelentkezését várják. Ezt követően március 20-án és április 3-án is, ugyancsak 13 és 16 óra között tart ingyenes próbaedzést a klub.

Jelentkezni név és születési dátum megadásával lehet az erdbaseballcoach@gmail.com címen vagy SMS-ben a +3620/886-1122-es telefonszámon.

Az Érdi Baseball és Softball Club a tervek szerint az új idényben U10-es, U12-es és U15-ös együtteseket, illetve női softball és férfi baseballcsapatot indít.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email