22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégén ismét többszáz rászoruló lakhat jól

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégén ismét többszáz rászoruló lakhat jól

Bár már a végefelé közeledik a krízisidőszak, az előttünk álló hétvégén is főz a rászorulóknak az Emberi Hang Alapítvány, melynek viszont támogatásra van szüksége az ételosztások finanszírozásához.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Paróczai Mariann, az ételosztás koordinátora ismertette, bár ugyan még három ételosztásuk van hátra a krízisidőszakban, a mostani ételosztáshoz támogatásra van szükségük, mert a házhozszállításhoz számos eszközre, így például papírtörlőre, dobozokra, zacskóra, fertőtlenítőre és kenyérre van szükségük és a március 13-i osztáshoz ezúttal nem csatlakoztak civil szervezetek, bár az Érd-Parkvárosi Református Egyház és a Biatorbágyi Keresztény Testvérgyülekezet is segíti a szervezést.

Mint Paróczai Mariann ismertette, a minden héten megtartott ételosztással elsősorban az egyedülálló időseket és a nagycsaládosokat támogatják, de az ételből a hajléktalanszállóra is jut.

Elmondta azt is, az előttünk álló hétvégén 350-400 adag pincepörköltet készítenek el és szállítanak házhoz az érdligeti kempingből. Hozzátette, az utolsó két ételosztásra a képviselő-testület megszavazta a támogatást, de önkéntesekre és további felajánlásokra is szükség van.

Az Emberi Hang Alapítvány és az ételosztás az alábbi számlaszámon vár pénzadományokat
Emberi Hang Alapítvány: K&H Bank 10403136-31305332-0000000

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email