22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: két versenyről tizenhét érem

22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: két versenyről tizenhét érem

A hétvégi diákolimpiáról és a törökbálinti VII. Ensi Kupáról összesen négy arany-, hat ezüst- és hét bronzérmet szereztek az Érdi Kyokushin Karate SE karatézói.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szombati, Csongrádon rendezett diákolimpián két érdi karatéka képviselte iskoláját, ahol Herendi Péter formagyakorlatban (kata) aranyérmet nyert, míg Than Chernyik Maja küzdelemben ezüst-, formagyakorlatban bronzérmes lett.

A Törökbálinti Sportcentrumban a részben az érdiek által is szervezett VII. Ensi Kupán pedig három első, öt második és hat harmadik helyet értek el Kurucz Mihály 5. danos mester és Kuruczné Meggyes Erzsébet, 4. danos mester növendékei.

A VII. Ensi Kupán Halóka Levente, Herendi Péter és Kalácska Ákos is aranyérmes lett, Ercsényi Dária, Hidasi Ágnes, Pálfi Dóra, Szabari László és Than Chernyik Maja másodikként, Hajdu Gábor, Mikóvári Máté, Papp Zoltán, Sömjén Jázmin, Széll Anna és Virág Attila pedig harmadikként végzett.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email