darts_220308

Darts: második és harmadik hely a Budapest Bajnokságról

darts_220308

Darts: második és harmadik hely a Budapest Bajnokságról

Kulich Balázs második, Sorger Antónia harmadik helyen, Lindmayer Zsolt pedig ötödikként végzett az Érd-EL SE dartsozói közül a Budapest Bajnokság hétvégi fordulóján, míg Bezzeg Nándor Szolnokon nyerte meg az Owl-in Open elnevezésű viadalt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd-EL SE hat dartsozója ragadott nyilat a Budapest Bajnokság szombati fordulóján, hiszen Sorger Antónia, Veress Gréta és Tekauer Gréta, valamint Kulich Balázs, Lindmayer Zsolt és Tekauer Patrik állt tábla elé.

A páros versenyen legtovább Lindmayer Zsolt és Tekauer Patrik jutott, hiszen a főágon egy győzelem után kaptak kis 2-1-re, majd a vigaszágon is vereséget szenvedtek – számolt be róla közösségi oldalán a klub. Hozzájuk hasonlóan Sorger Antónia és Tekauer Gréta kettőse is a vigaszágon fejezte be a versenyt. Veress Gréta a Soul DC játékosával, Törő Zoltánnal épp Lindmayer Zsolték ellen búcsúzott.

Egyéniben viszont jól teljesítettek az érdiek, mert bár Tekauer Patrik gyengébb kiszállózása miatt 2-1-re kikapott a főágon, míg testvérét és Veress Grétát egyaránt Lindmayer Zsolt búcsúztatta, de utóbbi jó teljesítményének köszönhetően az ötödik helyen zárt.

Kulich Balázs és Sorger Antónia egész nap remekelt. Előbbi a döntőben, nagy küzdelemben szenvedett vereséget és lett második, míg utóbbi magas szintű játékkal, több férfiversenyzőt is búcsúztatva menetelt bronzéremig.

Az érdiektől eközben Bezzeg Nándor Szolnokon vett részt az Owl-In Open elnevezésű nyílt versenyen, ahol erős mezőny ellenére tudott diadalmaskodni.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email