22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: nem bírt az éllovassal a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: nem bírt az éllovassal a Delta

Hazai pályán bár szettet rabolt az éllovas Haladás VSE-től, így is 3:1-re kikapott a Delta RSE Érd női röplabdacsapata az NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nehéz feladat előtt állt a harmadik forduló előtt a rájátszást egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdő Delta RSE Érd, hiszen a listavezető szombathelyi Haladás VSE eddigi mindkét meccsét megnyerte.

A vasiak ezúttal is jól kezdtek és bár Dömötör-Mátrai Beáta lányai az első játszmában még próbálták tartani a lépést, 25:18-ra elbukták a felvonást, majd a másodikban is kitartott a Haladás lendülete, amely simán, 25:11-re nyerte ezt a játszmát és már 2:0-ra vezetett.

A Delta ugyan összeszedte magát és a harmadik játékrészt nagy csatában 25:19-re megnyerte és visszahozta reményeit, de a negyedik szettben megint a Haladás volt élesebb és a játszmát 25:17-re megnyerve 3:1-re legyőzte az érdieket.

A Delta legközelebb március 6-án lép pályára, amikor 17 órától Budaörsön vív térségi rangadót az Emericus SE-vel.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 3. forduló
Delta RSE Érd–Haladás VSE 1:3 (18, 11, -19, 17)
Delta RSE Érd: Kiss V. B., Budaházy, Gattyán, Fodor D., Ehmann, Kiss B. Csere: Bertalan L., Dénes E. (liberók), Kőhalmi, Muhi, Zöld. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email