22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: nem bírt az éllovassal a Delta

Hazai pályán bár szettet rabolt az éllovas Haladás VSE-től, így is 3:1-re kikapott a Delta RSE Érd női röplabdacsapata az NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában.

Nehéz feladat előtt állt a harmadik forduló előtt a rájátszást egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdő Delta RSE Érd, hiszen a listavezető szombathelyi Haladás VSE eddigi mindkét meccsét megnyerte.

A vasiak ezúttal is jól kezdtek és bár Dömötör-Mátrai Beáta lányai az első játszmában még próbálták tartani a lépést, 25:18-ra elbukták a felvonást, majd a másodikban is kitartott a Haladás lendülete, amely simán, 25:11-re nyerte ezt a játszmát és már 2:0-ra vezetett.

A Delta ugyan összeszedte magát és a harmadik játékrészt nagy csatában 25:19-re megnyerte és visszahozta reményeit, de a negyedik szettben megint a Haladás volt élesebb és a játszmát 25:17-re megnyerve 3:1-re legyőzte az érdieket.

A Delta legközelebb március 6-án lép pályára, amikor 17 órától Budaörsön vív térségi rangadót az Emericus SE-vel.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 3. forduló
Delta RSE Érd–Haladás VSE 1:3 (18, 11, -19, 17)
Delta RSE Érd: Kiss V. B., Budaházy, Gattyán, Fodor D., Ehmann, Kiss B. Csere: Bertalan L., Dénes E. (liberók), Kőhalmi, Muhi, Zöld. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email