Kontextusfüggés

Kontextusfüggés. Ezzel a címmel nyílt kiállítás Tóth Netti képzőművész alkotásaiból szombaton délután a Szepes Gyula Művelődési Központban. A tárlat március 11-ig tekinthető meg.

Tóth Netti Százhalombattán él és Budapesten dolgozik. Érdekli minden, amihez a festéknek kicsit is köze lehet. Jelenleg az absztrakt művészet áll hozzá közel. Küldetésének érzi a színek, a formák, a felületek és a méretek miértjének megfejtését. A Szepes Gyula Művelődési Központban nyílt kiállításra az elmúlt év alkotásaiból válogatott.

Kapcsolódó cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email