postamuzeum_kep

Ingyenes program a Postamúzeumban

postamuzeum_kep

Ingyenes program a Postamúzeumban

Februártól kezdve május végéig minden hónap utolsó szombatján ingyenes belépéssel és egy délelőtti ingyenes tárlatvezetéssel várják a családokat a Városliget mellett, a Benczúr utcában található Postamúzeumban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még mindig kevesen tudják, hogy létezik a Postamúzeum, többek között ezért is hirdették meg a családok számára ezt az ingyenes programot – mondta el az intézmény igazgatója az ÉrdFM 101.3 Majdnem Szombat című műsorában. Dr. Holló Szilvia Andrea: a Postamúzeumba látogatók egy játékban is részt vehetnek, így már a bejártban egy virtuális postástól átvehetnek egy virtuális levelet. Majd a kiállításra belépve rengeteg érdekességgel találkozhatnak a látogatók. Az állandó kiállításban telefonálhatnak régi készülékeken, beülhetnek egy elektromos postaautóba, amerikai lakattal lezárhatják a postazsákot, megnézhetnek egy működő csőpostát és belehallgathatnak a mesetelefonba is.

A „Játsszunk postást!” elnevezésű időszaki kiállításon pedig régi postás játékokkal, játszósarokkal, számtárcsás telefonnal és játékvonattal is eltölthetik az időt a családok.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email