postamuzeum_kep

Ingyenes program a Postamúzeumban

Februártól kezdve május végéig minden hónap utolsó szombatján ingyenes belépéssel és egy délelőtti ingyenes tárlatvezetéssel várják a családokat a Városliget mellett, a Benczúr utcában található Postamúzeumban.

Még mindig kevesen tudják, hogy létezik a Postamúzeum, többek között ezért is hirdették meg a családok számára ezt az ingyenes programot – mondta el az intézmény igazgatója az ÉrdFM 101.3 Majdnem Szombat című műsorában. Dr. Holló Szilvia Andrea: a Postamúzeumba látogatók egy játékban is részt vehetnek, így már a bejártban egy virtuális postástól átvehetnek egy virtuális levelet. Majd a kiállításra belépve rengeteg érdekességgel találkozhatnak a látogatók. Az állandó kiállításban telefonálhatnak régi készülékeken, beülhetnek egy elektromos postaautóba, amerikai lakattal lezárhatják a postazsákot, megnézhetnek egy működő csőpostát és belehallgathatnak a mesetelefonba is.

A „Játsszunk postást!” elnevezésű időszaki kiállításon pedig régi postás játékokkal, játszósarokkal, számtárcsás telefonnal és játékvonattal is eltölthetik az időt a családok.

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email