220126_kerulet_erd_8

Foci: kiesőhelyezett ellen szerezheti meg első hazai sikerét az Érdi VSE

220126_kerulet_erd_8

Foci: kiesőhelyezett ellen szerezheti meg első hazai sikerét az Érdi VSE

Február 27-én, vasárnap 14 órától a tabella utolsó előtti, 19. helyén álló Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő elleni hazai mérkőzésen szerezheti meg első tavaszi győzelmét az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 23. körében. Limperger Zsolték a három ponttal felkapaszkodhatnának a középmezőnyre a tabellán

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Puskás Akadémia FC II ellen bár szép Szabó Richárd-góllal, de még csiszolnivaló játékkal ért el 1-1-es döntetlent, majd legutóbb, a zalaegerszegi vasárnap délelőtti matinén számos NB I-es visszajátszóval – többek között az első gólt jegyző, pályafutását Érden kezdő Posztobányi Patrikkal – felálló együttessel kellett összecsapnia a már hajnalban útra kelő érdieknek, akik végül 2-0-s vereséget szenvedtek.

Limperger Zsolt vezetőedző múlt héten nem számíthatott Fügedi Ákosra, Gera Dávidra és Hunya Krisztiánra sem a hosszabb időre nélkülözött Borek Norbert, Fürjes Ádám, Molnár Dániel, Németh Gábor Vince kvartett mellett, miközben az újonnan igazolt Gajda Márkó is megsérült Zalaegerszegen.

Ezúttal azt a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőt fogadják az érdiek, amely hasonló, talán még nagyobb változásokat élt meg a télen, hiszen amellett, hogy hat-hat játékos érkezett és távozott, az idényt már Schőn László irányításával kezdték meg a Fejér megyeiek. Az új szakvezetőnek egyelőre nem sikerült fényesen a bemutatkozása, hiszen Nagykanizsán kettős emberhátrányban kaptak ki 3-0-ra, majd múlt héten otthon szenvedtek 2-0-s vereséget a Mol Fehérvár FC II-től. A Gárdony jelenleg két győzelemmel, négy döntetlennel és tizenhat vereséggel áll a tabella tizenkilencedik, utolsó előtti helyén.

Az érdiekre is fontos találkozó vár, hiszen a jelenleg huszonhat ponttal tizennegyedik együttes győzelmével több helyet is előreléphetne. A forduló előtt ugyanis a kilencedik Nagykanizsa is csak hárompontnyi távolságra van Kertész Ferencéktől.

“A legeslegfontosabb, hogy itthon tartsuk a három pontot. Ebből kell kiindulnunk. Lehet beszélgetni róla, hány hiányzónk lesz vagy hogyan állunk fel mi vagy az ellenfél. A legfontosabb, hogy ezt a meccset le kell hozni három ponttal, lehetőleg úgy, hogy hátul legyünk fegyelmezettek. ne adjunk ajándékot az ellenfélnek. Bízom benne, hogy fogunk gólt szerezni és ha nem változik a matematika, akkor nyernünk kell”

– húzta alá Limperger Zsolt a klub honlapján.

A vezetőedző hozzátette, a tavasz első két meccsén különböző okok miatt több pontra számított, ezért a célok eléréséhez nagy jelentősége van a Gárdony elleni három pont megszerzésének is.

Az Érdi VSE és a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő legutóbb a negyedik fordulóban találkozott egymással, amikor a vendég érdiek Németh Gábor Vince és Gubacsi Zoltán hajrágóljaival győztek 2-0-ra. Az előző szezonban az érdi gól nélküli döntetlen után a Velencei-taviak 2-1-re nyertek hazai környezetben.

A február 27-én, 14 órakor az Ercsi úti Sporttelepen rendezett Érdi VSE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő mérkőzést Iványi Gábor vezeti, segítői Juhász László és Harsányi Martin lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló
02.27., 14.00:
 Érdi VSE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email