Teljes hosszúságában aszfaltot kap az igen rossz állapotú Murányi utca. A munkálatok időtartama az időjárástól függ.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Útfelújítás kezdődött a Murányi utcában. Mint Tetlák Örs alpolgármester az Érdi Televíziónak elmondta, ez a 7-es számú választókörzet egyik legrosszabb állapotú útja, ezért nagyon örül, hogy végre felújítják.

„Ez egy viszonylag nagy forgalmú utca a Tárnoki út és a Cserhalmi utca között, és most teljes hosszúságában, mintegy egy kilométeren megújul. 2019-ben azt a megoldást választottuk, hogy teljes utcákat újítunk fel, nem pedig csak szakaszokat. Ez hasznosabb, mintha a választókörzetek határához igazítanánk a kivitelezéseket. Itt is ez a helyzet: a Murányit keresztező Bihari utca jelenti a szakaszhatárt két választókörzet között, de ez nem szabad, hogy gátat jelentsen, sokkal jobb, ha a teljes utca elkészül, és a lakók is jobban örülnek ennek a megoldásnak” – mondta Tetlák Örs, hozzáfűzve: az átadás dátuma az időjárástól függ.

A Murányi utca egyike annak a mintegy ötven utcának, amely szerepel az önkormányzat aszfaltozási programjában. Mint Tetlák Örs elmondta, ahogy szabadulnak fel forrásaik, szép sorjában, folyamatosan szeretnék folytatni az utak megújítását.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email