lindmayerzsolt

Darts: érdi ezüst a harmadosztály nyitófordulóján

Az ÉRD-EL SE dartsozójának, Lindmayer Zsoltnak az ezüstérmével kezdődött a soft szakág harmadosztályának idei küzdelme. Az eseményen az érdi egyesületből Simon János a kilencedik helyen végzett.

A négyfordulós soft egyéni nemzeti bajnokság harmadosztályának első fordulóját rendezték hétvégén, ahol az ÉRD-EL SE két dartsozója állt tábla elé. Lindmayer “Lecsó” Zsolt egészen a döntőig menetelt, ahol a győri Darányi Zoltántól szenvedett 3-2-es vereséget, így lett második, míg Simon “Rhino” János a kilencedik helyen zárt.

További cikkeink

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Augusztus 20-án örökbefogadó napot tart a Sirius, színes programokkal. Az utóbbi egy évben jelentősen visszaesett az érdeklődés a mentett kutyák iránt.

Elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a keddre várható zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat, többek közt Pest megyére is.

További cikkeink

Simon János Gergely, az érdi ipartestület elnöke volt a vendége a Bundáskenyér csütörtöki műsorának. A jelenlegi helyzetet a katás vállalkozók krízisként élik meg, és

Ötvenhárom, térköves parkolóhely kialakítását fejezték be a napokban a Batthyány iskola, a birkózócsarnok és a Fácán óvoda környékén, zöldfelületet alakítottak ki, új, széles járdát

Negyedik felkészülési mérkőzésén második sikerét aratta az Érd női kézilabdacsapata. Kopecz Barbaráék ezúttal a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email