22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: Dénes Mercédesz a bronzmeccsig jutott Bulgáriában

Az Érdi Spartacus SC három birkózója, Dénes Mercédesz, illetve Végh Artúr és Végh Richárd is részt vett a bulgáriai Dan Kolov – Nikola Petrov felnőtt nemzetközi versenyen, ahol a válogatott női birkózó egészen a bronzmérkőzésig menetelt, végül ötödik lett.

Végh Artúr a kötöttfogású férfiak 130 kilogrammos súlycsoportjának selejtezőjében ugyan indiai ellenfelét 5-2-re legyőzte, de nyolcaddöntőben a bolgár Georgijevtől 9-0-ra kikapott az érdi birkózó, aki számára véget ért a viadal.

Végh Richárdot a szabadfogású 97 kilogrammosok között a fehérorosz Paulijucsenka 12-1-re múlta felül a selejtezőben, így számára is hamar véget ért a nemzetközi viadal.

Nem úgy Dénes Mercédesznek, aki a női birkózók 53 kilogrammos súlycsoportjában a moldovai Dragutan 6-4-es legyőzése után a negyeddöntőben 4-1-re kapott ki a görög Prevolarakitól, de a vigaszágon folytathatta a küzdelmeket. Itt pedig a moldovai Samoil 5-3-as legyőzésével a bronzmérkőzésig menetelt, de a harmadik helyért rendezett mérkőzésen kiélezett küzdelemben a német Balyvas győzött 6-4-re, Dénes pedig az ötödik helyen zárt.

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email