22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: Dénes Mercédesz a bronzmeccsig jutott Bulgáriában

22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: Dénes Mercédesz a bronzmeccsig jutott Bulgáriában

Az Érdi Spartacus SC három birkózója, Dénes Mercédesz, illetve Végh Artúr és Végh Richárd is részt vett a bulgáriai Dan Kolov – Nikola Petrov felnőtt nemzetközi versenyen, ahol a válogatott női birkózó egészen a bronzmérkőzésig menetelt, végül ötödik lett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Végh Artúr a kötöttfogású férfiak 130 kilogrammos súlycsoportjának selejtezőjében ugyan indiai ellenfelét 5-2-re legyőzte, de nyolcaddöntőben a bolgár Georgijevtől 9-0-ra kikapott az érdi birkózó, aki számára véget ért a viadal.

Végh Richárdot a szabadfogású 97 kilogrammosok között a fehérorosz Paulijucsenka 12-1-re múlta felül a selejtezőben, így számára is hamar véget ért a nemzetközi viadal.

Nem úgy Dénes Mercédesznek, aki a női birkózók 53 kilogrammos súlycsoportjában a moldovai Dragutan 6-4-es legyőzése után a negyeddöntőben 4-1-re kapott ki a görög Prevolarakitól, de a vigaszágon folytathatta a küzdelmeket. Itt pedig a moldovai Samoil 5-3-as legyőzésével a bronzmérkőzésig menetelt, de a harmadik helyért rendezett mérkőzésen kiélezett küzdelemben a német Balyvas győzött 6-4-re, Dénes pedig az ötödik helyen zárt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email