favagouta

Szabadtéri mozi parkvárosban?

favagouta

Szabadtéri mozi parkvárosban?

Gál Alex Felső-Parkváros képviselője a Facebookon írt arról, hogy ötleteket fogalmaztak meg a Favágó utcai gyerektábor hasznosításával kapcsolatban, amit a napokban jártak be Palkó Zsolttal Érd klímavédelmi és zöld városfejlesztési biztosával és az Érdi Környezetvédő Egyesülettel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gál Alex azt arról számolt be, hogy korábban azt a tájékoztatást kapta, hogy az épület és bizonyos területek használatra nem alkalmasak, veszélyesek. amit maga is látott a bejáráson, azonban véleménye szerint  akár közösségi összefogással helyre lehetne hozni az egykori gyerektábor épületét.

„Nem kell hozzá sok forrás. A terület óriási. Sportnak, kultúrának, szórakozásnak, gasztronómiának, pihenésnek, közösségi életnek adhatna helyet. Kell is adnia, ebből nagy hiány van itt az M7-esen túl. Nagyon szeretném, hogy még idén eredményeket érjünk el és kicsírázzon valami ami a lepusztulás helyett fejlődési pályára teszi a területet. Ehhez csapatmunka kell és széles körű konzultáció.” – írja a képviselő.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email