favagouta

Szabadtéri mozi parkvárosban?

Gál Alex Felső-Parkváros képviselője a Facebookon írt arról, hogy ötleteket fogalmaztak meg a Favágó utcai gyerektábor hasznosításával kapcsolatban, amit a napokban jártak be Palkó Zsolttal Érd klímavédelmi és zöld városfejlesztési biztosával és az Érdi Környezetvédő Egyesülettel.

Gál Alex azt arról számolt be, hogy korábban azt a tájékoztatást kapta, hogy az épület és bizonyos területek használatra nem alkalmasak, veszélyesek. amit maga is látott a bejáráson, azonban véleménye szerint  akár közösségi összefogással helyre lehetne hozni az egykori gyerektábor épületét.

“Nem kell hozzá sok forrás. A terület óriási. Sportnak, kultúrának, szórakozásnak, gasztronómiának, pihenésnek, közösségi életnek adhatna helyet. Kell is adnia, ebből nagy hiány van itt az M7-esen túl. Nagyon szeretném, hogy még idén eredményeket érjünk el és kicsírázzon valami ami a lepusztulás helyett fejlődési pályára teszi a területet. Ehhez csapatmunka kell és széles körű konzultáció.” – írja a képviselő.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email