sportosszefoglalohoz-830x41511

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 02.19-20.

sportosszefoglalohoz-830x41511

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 02.19-20.

Vasárnapi matinéké lesz a főszerep, hiszen az Érdi VSE labdarúgói, a VMG DSE kosárlabdázói és a Delta RSE Érd röplabdázói is ekkor lépnek pályára, de a Kárpáti Farkasok jégkorongozói, a BHSE-Érd vízilabdázói, az Érdi Torna Club tornászai és az Érdi Spartacus birkózói is megméretik magukat hétvégén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS

Február 20-án, vasárnap 11 órától a ZTE FC második csapatához látogat az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese egy értékes idegenbeli győzelemmel több helyet előreléphetne a tabellán.

Részletes beharangozó ide kattintva olvasható! 

NB III, Nyugati csoport, 22. forduló
02.20., 11.00:
ZTE FC II–Érdi VSE

KÉZILABDA

Kötelező győzelem vár a Kőrösi KDSE férfi kézilabdázóira hétvégén a Pest megyei másodosztályban, hiszen a tabellát tizenkét mérkőzés után is százszázalékos mérleggel vezető, Balázs Tibor által irányított együttes február 20-án, 18 órától a 15. fordulóban a sereghajtó és négy pontot szerző Erdőkertesi SE vendégeként lép pályára.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, 15. forduló
02.20., 18.00:
Erdőkertesi SE–Kőrösi KDSE

 

KOSÁRLABDA

Rangadó vár a Gia Form-VMG DSE érdi kosárlabdázóira az előttünk álló hétvégén. A férfi NB II Közép A-csoportjának hetedik helyén nyolc győzelemmel és hét vereséggel álló együttes február 20-án, vasárnap 11 órától a 9–7-es mérleggel és egy hellyel előtte álló ELTE Fortis vendégeként vívhat kiélezett mérkőzést.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 17. forduló
02.20., 11.00:
ELTE Fortis–Gia Form-VMG DSE

RÖPLABDA

Február 20-án, vasárnap 11 órától hazai környezetben, a Bolyai János Általános Iskolában javíthatja ki a Szombathelyen elszenvedett vereségét a Delta RSE Érd női röplabdacsapata. Az NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában az érdiek a második fordulóban a Széchenyi Győrt látják vendégül, amely múlt héten Budaörsön kapott ki az Emericus SE-től 3:1-re.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 2. forduló
02.20., 11.00:
Delta RSE Érd–Széchenyi Győr

JÉGKORONG

Hat meccs vár a Kárpáti Farkasok jégkorongozóira az előttünk álló hétvégén, ráadásul az U16-osok két mérkőzést is az Érdi Jégcsarnokban játszanak, hiszen előbb pénteken a Budapesti Jégkorong Akadémiát, majd vasárnap a Vasast látják vendégül. Emellett ugyancsak vasárnap az U12-eseknél az érdiek a KASI USE-t fogadják. Az U14-esek a II-es csoportban Óbudán, az V-ösbens Szekszárdon lépnek jégre, míg az U12-esek a sárga bajnokságban Győrbe látogatnak.

U16, I. csoport
02.18. 15.00:
Kárpáti Farkasok–Budapesti Jégkorong Akadémia B
02.20., 13.45: Kárpáti Farkasok–Vasas SC
U14, II. csoport
02.19., 17.15:
OHA–Kárpáti Farkasok
U14,  V. csoport
02.19., 13.00:
Szekszárdi Jégmadarak–Kárpáti Farkasok
U12, kék bajnokság
02.20., 9.30:
Győri NEMAK ETO HC–Kárpáti Farkasok
U12, sárga bajnokság
02.20., 11.45:
Kárpáti Farkasok B–KASI USE

VÍZILABDA

Alsóházi rangadót vív a margitszigeti Széchy Tamás uszodában a Budapesti Honvéd SE érdi vízilabda szakosztályának ifjúsági együttese. Fazekas Márton Budapest Bajnokságban szereplő csapata az alapszakasz 11. fordulójában február 19-én, 13 órától az egy hellyel mögötte álló Vasas SC ellen száll vízbe.

Budapesti Ifjúsági Vízilabda Bajnokság, Alapszakasz, 11. forduló, Széchy Tamás uszoda
02.19., 13.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–Vasas SC

AKROBATIKUS TORNA

Megkezdi a versenyszezont az Érdi Torna Club akrobatikus torna szakosztálya. Február 20-án, vasárnap ugyanis a Balance ATC szervezésében tartják meg a 2022-es év első pontszerző versenyét, melyen az ÉTC öt egysége indul. Hogy hogyan készültek az új idényre az akrobatikus tornászok, arról ide kattintva számolt be lapunknak Baloghné Papp Ildikó szakosztályvezető.

Az Érdi Torna Club induló egységei a Balance Kupán
gyermek hármas:
Tóth Enikő–Csurgai Jázmin–Kovács Csenge
serdülő páros: Katona Lilla–Kozma Dorottya
youth hármas: Sárdi Borbála–Bednarik Léna–Jedzinák Bernadett
youth vegyespáros: Verbinyecz Dániel–Aranyosi Zselyke
11-16 age group vegyespáros: Balogh Máté–Töpler Natasa

BIRKÓZÁS

Az Érdi Spartacus két kiválósága, Dénes Mercédesz és Végh Richárd is részt vesz a Bulgáriában rendezett Dan Kolov – Nikola Petrov nemzetközi versenyen, ahol a szabad- és kötöttfogású férfiaknak és a női birkózóknak rendeznek válogatót a márciusi, plovdivi U23-as és a budapesti felnőtt Európa-bajnokságra.

ÚSZÁS

Százhalombattán rendezik a hétvégén a XI. Rövidpályás Szenior OB-t, amelyen az Érdi Vizisport Kft-t a covid miatt egy kisletszámú, de annál lelkesebb csapat képviseli. A csapattól érmes, illetve pontszerző helyeket várnak.

Részletek; versenykiírás, rajtlista IDE kattintva érhető el.

 

KORCSOLYA

Február 19-én, zombaton ismét közönségkorcsolyázási lehetőség az Érdi Jégcsarnokban, ahol ezúttal jégdiszkóval és számos egyéb színes programmal várják az érdeklődőket.

További részletek ide kattintva olvashatók!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email