22_03_29_erdmost_nincskep

A Szikra kapta a legtöbb voksot a Tesco szavazásán

22_03_29_erdmost_nincskep

A Szikra kapta a legtöbb voksot a Tesco szavazásán

Lezárult a Tesco „Ön választ, mi segítünk!” elnevezésű kampányának tizedik fordulója, ahol körzetenként szavazhattunk vásárlásunk után egy-egy helyi civil szervezet közösségi fejlesztésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tesco „Ön választ, mi segítünk!” kampányában a vásárlók körzetenként dönthettek arról, hogy a résztvevő szervezeteket mekkora összeggel támogassa a hipermarket. A 2022. január 17-én indult tizedik fordulóban az Érdet és térségét is tartalmazó 56. körzetben az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület autista gyermekeknek életre hívott barát klubját, a Martonvásári Gyermekekért Alapítvány mezítlábas ösvényének létrehozását, illetve a tordasi VIDES MAGYARORSZÁG Alapítvány „Kamaszok közösségben szombat este” című projektjét támogathattuk február 13-ig az érdi és százhalombattai hipermarketekben és a martonvásári Tesco Expresszben.

Bár a Tesco még hivatalosan nem hirdetett eredményt, a körzetben a legtöbb szavazatot – 8261-et – a Szikra barát klubja kapta, így vélhetően a tehetséggondozó egyesület kapja meg az első helyért járó 400 ezer forintot, míg a második helyen 5678 szavazattal a Martonvásári Gyermekekért Alapítvány végzett, amely így 200 ezer forintos támogatásban részesül, míg a harmadik helyen a tordasi VIDES MAGYARORSZÁG Alapítvány zárt 2547 szavazattal, így várhatóan 100 ezer forintos támogatást kap.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email