jegkorongu16_kf_220216

Jégkorong: érdi gólok a válogatottban

jegkorongu16_kf_220216

Jégkorong: érdi gólok a válogatottban

A Kárpáti Farkasok négy jégkorongozója vett részt a magyar U16-os válogatott múlt heti programján, ahol Kuminka Zsombor, Molnár Botond, Barna Olivér és a múlt héten Érd Kiváló Sportolója díjjal kitüntetett Horváth Alex is lehetőséget kapott a három, Franciaország elleni barátságos mérkőzésen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A klub beszámolt róla, hogy az Óbudai Jégcsarnokban tartott edzőtábor mellett a Tüskecsarnokban három edzőmeccset játszottak a mieink a franciákkal.

Horváth Alex a karpatifarkasok.hu-nak elmondta, nagyon jól érezte magát a válogatottnál, ahol sokat tanult és a meccsek is hasznosak voltak, míg Barna Olivér úgy érzi, a legjobb formáját tudta hozni, melynek köszönhetően a meccseken és az edzéseken is sokat fejlődhetett. Molnár Botond pedig mindig örül annak, ha nemzetközi mérkőzésekkel tudja gyarapítani tudását.

Kuminka Zsombor kiemelte, hogy nagyon élvezte pályafutása első válogatott mérkőzéseit, a megszerzett tapasztalatot pedig a Kárpáti Farkasoknál is kamatoztatná.

A mieink előbb szerdán 6–2-re, majd szombaton és vasárnap is 4–3-ra győzték le a franciákat. Az első meccsen Molnár Botond két gólt szerzett, a másodikon Horváth Alex és Molnár egyszer-egyszer, a harmadikon pedig Barna Olivér egyszer talált be.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email