deltaropi_2

Női röpi: kikapott a rájátszás nyitányán a Delta

deltaropi_2

Női röpi: kikapott a rájátszás nyitányán a Delta

Szoros mérkőzésen szenvedett 3:1-es vereséget a Szombathelyi Egyetemi SE vendégeként a női röplabda NB II Nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában a Delta RSE Érd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dömötör-Mátrai Beáta lányai kifejezetten jól játszottak az első szettben, de a kiélezett küzdelemben a Vas megyeiek koncentráltak jobban és a játszmát 25:23-ra nyerték meg.

A második felvonásban is felvette a kesztyűt ellenfelével az érdi együttes, de a játékrész vége megint nem sikerült jól a vendégeknek, akik ezt a szettet 25:20-ra veszítették el.

A harmadik játszmában már kijött a lépés a Deltának, amely 25:19-es részsikerrel szépített, de a szettek tekintetében már nem tudott egyenlíteni, hiszen a Szombathely a negyedik játékrészben szinte esélyt sem hagyott az érdieknek és a szettet 25:11-re behúzva 3:1-re megnyerte a mérkőzést.

„Ha az első két szettben jobban elhittük volna, hogy tudunk nyerni, akkor még lehet, hogy sikerül is!” – summázta a mérkőzést Dömötör-Mátrai Beáta, vezetőedző.

A Delta legközelebb február 20-án, vasárnap lép pályára, amikor a Széchenyi Győrt fogadja 11 órától a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóházi rájátszás, 1. forduló
SZoESE–Delta RSE Érd 3:1 (23, 20, -19, 11)
Delta RSE Érd: Budaházy, Pavlovics, Gattyán, Muhi, Ehmann, Zöld. Csere: Bertalan (liberó), Kiss D. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email