fenyekarnyakszinek_220214

Fények Árnyak Színek

Szombaton Kovács Judit fotóiból nyílik kiállítás a Parkvárosi Közösségi Házban (Gépész utca) délután négy órától. Bár Judit nem városunkban él, több szállal, barátai révén kötődik Érdhez. Munkáiból most először láthatunk kiállítást a közösségi házban.

Az APS Fotóstúdió 2000-ben alakult Abonyi Maya fotográfus vezetésével. Vannak közöttük képzett fényképészek, de tagjai a csoportnak tanárok, mérnökök is, akik szintén hozzáértő, lelkes művelői a fényképezésnek. A csoport megalakulása után hamarosan bekapcsolódott a hazai fotós életbe, tagjai lettek a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének (MAFOSZ).

A Stúdió tagjai számos díjat nyertek már és sok művészeti albumban szerepelnek az alkotásaik.

Kovács Judit hosszú évekig kacérkodott és próbálkozott a fotográfiával, mire csatlakozott az APS Stúdióhoz és ezzel komoly lehetőséget és segítséget kapott a szakmai fejlődésre. Több önálló kiállítással és csoportos kiállítások résztvevőjeként mutatkozott már be.

 

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email