valentin4_220213

Valentin-nap a főtéren

valentin4_220213

Valentin-nap a főtéren

Valentin-napi programokkal búcsúzott a főtéri jégpálya. Szelfiszívecskék, forró italok, különleges dekoráció várta a párokat, családokat és minden érdeklődőt. Mint Csőzik László polgármester elmondta: bár erre a szezonra bezár a jég, már novemberben újra korcsolyázhatunk a főtéren.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szívecskés szelfi, kutyás fotózás, fülbemászó dallamok, forró italok várták a (többek közt) korcsolyázás szerelmeseit a főtéren, ahol nemcsak az idei koriszezont búcsúztattuk, hanem a tavaszt is köszöntöttük – a magyar néphagyomány ugyanis úgy tartja, hogy Bálint napján párt választanak a verebek, és ezen a napon jönnek vissza a vadgalambok is, a tavaszt hirdetve.

Ez az érdi délután is már a tavasz, no meg a szerelem jegyében telt, a főtéren legalábbis. Mint Csőzik László polgármester elmondta, 250 szívecskét helyeztek el a fűben és százötven piros lufit fújtak fel. A kétlábúak egy hatalmas szív előtt fotózkodhattak, és felállítottak egy fényképezkedő helyet a négylábúaknak is. 

A korcsolyapálya, ami ezen az estén zárja kapuit, romantikusabb zenével készült, a Hütte  finomságokkal – Csőzik László pedig egy meglepetéssel: mint tudósítónknak elmondta, a következő téli szezonban már ősszel felállítják a korcsolyapályát: „jön a labdarúgó világbajnokság, Katarban, ezért november 21-ére előrehoztuk a korcsolyapálya felállítását. Gondolni szeretnénk a férfiakra is, így meccsnéző sátrat is tervezünk” – árulta el a városvezető.

Volt olyan fiatal pár, amely idén ünnepelte először a Valentin-napot – nemcsak együtt, hanem úgy általában véve is. „Iszunk egy forralt bort, korcsolyázunk, és már csináltunk szelfit is. Egy kis ajándékkal is készültem: virággal, és van már egy csodás kis pohárkészletünk is” – mondta tudósítónknak Kristóf, aki barátnőjével, Szandrával érkezett a térre. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email