munkacsy_muvelodesi_haz

Égi jelek – kiállítás Törökbálinton

munkacsy_muvelodesi_haz

Égi jelek – kiállítás Törökbálinton

Égi jelek címmel kerül sor február 18-án, pénteken 18 órakor a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban Papp Norbert festőművész kiállításának megnyitójára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Papp Norbert 1981 júniusában született. A rajz szeretete és a fantázia birodalma kora gyermek korától jelen volt életében. A klasszikus festmények éppúgy inspirálták mint a képregények vagy a rajzfilmek. Alkotói stílusában felismerhető ezeknek a keveredése. A határozott kontúrok és az élénk,vibráló színek világában otthonosan mozgó alkotó mindig több értelmű, ember központú képeket hoz létre. Az álmok és a valóság hétköznapi észlelésén túli tapasztalatok jelennek meg közérthető módon képein. Szívesen kísérletezik különböző festészeti és grafikai technikákkal.

„Bárki bármilyen képet is fest, az az egyedi, csak rá jellemző személyiségével hagy nyomot a vásznon. Függetlenül a témától minden esetben az a nyom rólunk mesél. Évekkel a halálunk után is kapcsolat alakul ki azzal aki látja, ha jól figyel megismerhet minket. Mint ahogy mi is jobban megismerjük magunkat és a világot amikor alkotunk, szorosabban érezzük a kapcsolatot azzal amit így megismerünk. A művészet szerintem egy láthatatlan kapcsolat, amely összeköti az embereket.”

(Papp Norbert)

A kiállítást megnyitja: Tarr Bence László filozófus

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email