22_03_29_erdmost_nincskep

Segítség az autista és SNI-s diákoknak

A Százhalombattai Polgármesteri Hivatal számítástechnikai eszköztárából 8 darab DELL típusú, teljesen felújított, korszerű számítógépet és 8 darab 19" LG monitort adtak át a tanulásban akadályozott diákoknak.

A Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium Sajátos Nevelési Igényű Tagozata, valamint a Regionális Autista Központ diákjai nevében Horváthné Hidegh Anikó intézményvezető levélben kért segítséget Vezér Mihály polgármestertől, hogy lecserélhessék az iskolában használt korszerűtlen számítógépeket.  

Mint az átadáskor Vezér Mihály elmondta: a tanulási nehézségekkel küzdő és az autizmussal élő diákok számára kiemelten fontos, hogy megfelelő digitális oktatásban részesüljenek, mivel a szövegszerkesztés, képalkotás mellett különböző tanulást segítő programokkal is dolgoznak. Ez nagyban elősegíti a motivációjuk fenntartását és változatosabbá teszi a tanórákat is.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email