22_03_29_erdmost_nincskep

Összeütközött három autó az M7-esen

A Katasztrófavédelem VÉSZ alkalmazásának tájékoztatása szerint nagy a torlódás az M7-esen Törökbálint közelében, a Balaton felé vezető oldalon, ahol három autó ütközött össze.

Karambolozott három személygépkocsi az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Törökbálint közelében, az M0-s autóút felüljárójánál. A balesetnél a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A raj áramtalanította a járműveket. A karambolhoz egy fővárosi hivatásos egységet is riasztottak. A mentők szintén megérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett sztrádaszakaszt. Nagy a torlódás.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email