22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnapig jótékonykodhatunk vásárlásunkkal

22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnapig jótékonykodhatunk vásárlásunkkal

Február 13-ig lehet szavazni a vásárlásunk után kapott zsetonnal a Tesco „Ön választ, mi segítünk” kampányában, ahol körzetenként támogathatunk civil szervezeteket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” kampányának tizedik fordulójában körzetenként lehet szavazni a területi szervezetekre. A körzetek áruházaiban pedig vásárlásunk után kapott zsetonnal szavazhatunk arról, hogy a szervezetek közül ki, mekkora támogatást kapjon, hiszen az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forintos pénzjutalomban részesül.

A kampány tizedik fordulójában az 56. körzetben az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület autista gyermekeknek életre hívott barát klubját, a Martonvásári Gyermekekért Alapítvány mezítlábas ösvényének létrehozását, illetve a tordasi VIDES MAGYARORSZÁG Alapítvány „Kamaszok közösségben szombat este” című projektjét támogathatjuk.

A térségben három áruházban, az érdi és százhalombattai hipermarketekben, illetve a martonvásári Tesco Expresszben van lehetőség szavazni 2022. január 17. és február 13. között.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email