img_9067

Foci: ilyen volt az Érdi VSE téli felkészülése

img_9067

Foci: ilyen volt az Érdi VSE téli felkészülése

Február 13-án, vasárnap 14 órától a Puskás Akadémia FC II ellen kezdi a tavaszi idényt az NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójával a 12. helyen telelő Érdi VSE. A csapatnál viszonylag nagy játékosmozgás történt a téli időszakban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az őszi idényben sérülések tizedelték az Érdi VSE labdarúgóit, majd az évad végeztével Kalmár Domonkos és Varga Tamás is úgy döntött, felhagy az aktív labdarúgással, de tavasszal a klub a távozó Bozsoki Imrére és Jovánczai Zoltánra sem számíthat.

A távozók pótlására télen hat játékossal erősített az együttes, hiszen Bartos Norbert és Kürti Zsolt érkezett a támadószekcióba, a középpálya a Monorról igazolt Hunya Krisztiánnal, a védelem pedig Petrezselyem Tamással és Gajda Márkóval erősödött, illetve Kondor Tamás személyében egy második számú kapust is igazoltak Limperger Zsolték.

Az együttes öt edzőmeccset játszott a mögöttünk hagyott hetekben, de a Gerjeni SK hazai 4–2-es legyőzése mellett a másodosztályú III. kerületi TVE, illetve a Monor ellen döntetlent játszott, míg a Balassagyarmattól 1–0-ra, a Paksi FC II-től 2–0-ra kaptak ki az érdiek.

„Annyira nem vagyok híve a szerdai edzőmeccseknek, de most be kellett raknunk többet is, hogy minél jobban összeszokjon a csapat. A Paks II ellen már lehetett látni, mit szeretnénk játszani és azt is, hogy az új játékosok kezdenek összekovácsolódni”

– fogalmazott Limperger Zsolt, vezetőedző.

„A III. kerületi TVE elleni és a mostani füvön játszott meccsek azok, melyek igazán jó célt szolgáltak, de meg volt a pozitív hatása a Monor vagy a Balassagyarmat elleni meccseknek is. Előbbi esetén egy nagyon agresszív csapattal játszottunk, míg a balassagyarmati meccs hetében kapták meg a csúcsterhelést a játékosok és elég fáradtak voltak, de összességében azt gondolom, jól nézünk ki”

– húzta alá Limperger Zsolt, megjegyezve, sosem lehet tudni, mikor mi jön közbe, ezért bízik benne, hogy hasonlóan tudnak kiállni a Puskás II elleni meccsre, mint a Paks II elleni edzőmeccsen.

Az Érdi VSE-nek február 13-án, vasárnap 14 órától a Puskás Akadémia FC II elleni, 21. fordulóban rendezett mérkőzéssel kezdődik a tavaszi idény az NB III Nyugati csoportjában.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email