police_roncsautolopas_220204

Ellopta, majd fémhulladékként adta el az autót

police_roncsautolopas_220204

Ellopta, majd fémhulladékként adta el az autót

2022. január 27-én kereste a segélyhívót egy autótulajdonos, mert érdi háza előtt napokkal korábban leparkolt, 300 ezer forintra becsült autóját valaki ellopta. Az érdi rendőrök a közeli méhtelepen találták meg a járműt, a feltételezett tolvajt, F. Gyulát már február elsején kihallgatták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy autótulajdonos tett bejelentést 2022. január 27-én, mely szerint érdi háza előtt tíz nappal ezelőtt leparkolt, 300 ezer forintra értékelt kocsiját valaki ellopta. A rendőrök adatgyűjtés és ellenőrzések után a közeli méhtelepeken is jártak, majd azonosították a viseltes járművet leadó férfit. F. Gyulát február 1-jén már kihallgatták. Kiderült, a férfi lopás után nekiveselkedett és megbontotta a járművet, majd a közeli telephelyre vitte, ahol fémhulladékként leadva 68 ezer forintot kapott érte. Az autót azóta ollózógépbe tették, felszabdalták és elszállították.

A munkanélküli férfi nem tett panaszt a gyanúsítás ellen, azonban tagadta, hogy tettével bűncselekményt követett volna el – a jog szerint azonban igen. Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellen eljárás az Érdi Rendőrkapitányságon, szabadlábon védekezhet – olvasható a police.hu-n.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email