22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: ők indulnak a megyei diákolimpián

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: ők indulnak a megyei diákolimpián

Február 5-én, Érden, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezik a Dél-Pest megyei tollaslabda diákolimpia döntőjét, ahol a területi döntőn való részvételt vívhatják ki az indulók.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az előző évekhez képest jelentősen alacsonyabb létszámmal rendezik meg hétvégén a tollaslabdázók Dél-Pest megyei diákolimpiai döntőjét, hiszen a diákolimpia főszervezői úgy döntöttek, hogy a részvételt védettségi igazolványhoz kötik, így számos gyermek nem tudott indulni az év egyik legfontosabb versenysorozatának nyitóállomásán.

Ennek ellenére négy korcsoportban így is megküzdenek egymással a tollaslabdázók, hiszen az érdi eseményre huszonhárman neveztek. Az egyes korcsoportban egy lány és két fiú, a kettesben három lány, két fiú, a hármasban három lány, négy fiú, a négyesben két lány és öt fiú, az öt-hatos korcsoportban pedig egy lány nevezett.

A többi kategória nevezői auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan a területi döntőbe jutottak, mert az adott kategóriában nyolcnál kevesebben neveztek. Ehhez hasonlóan az A-kategóriás (tollabdás) versenyeket sem rendezik meg, mert aki ebben a versenyszámba nevezett, az szintén auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan a területi döntőre jutott.

Indulók a Dél-Pest megyei tollaslabda diákolimpiai döntőn, 02.05., Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, Érd
I. korcsoport
lányok:
Kiss Emese (Pusztavacsi Általános Iskola)
fiúk: Bojtár Áron, Bojtár Boldizsár (mindketten Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola)
II. kcs.
lányok:
Dudás Laura, Kovácsevics Bernadett, Horvát Hanna (mindhárman Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola)
fiúk: Horváth Adrián (Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola), Sedró Martin (Dánszentmiklósi Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola)
III. kcs.
lányok:
Fekete Dóra (Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola), Árgyelán Alíz (Pittner Dénes Általános Iskola és AMI), Demeter Tímea (Érdi Móra Ferenc Általános Iskola és EGYMI)
fiúk: Bojtár Samu (Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium), Dancs Olivér, Szajki Bence (mindketten Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola), Boros Barnabás (Érdi Bolyai János Általános Iskola)
IV. kcs.
lányok:
Fekete Tímea (Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola), Reketd-Nagy Inez (Várkonyi István Általános Iskola)
fiúk: Kovács Marcell (Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium), Körmendi Gergely (Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola), Zsarnai Milán (Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium), Gál Hunor (Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola), Szobonya Bercel (Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola)
V-VI. kcs.
lányok:
Pokorny Szintia (Arany János Református Gimnázium, Technikum és Kollégium)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email