kicsinagykovet

Elindult a KicsiNagykövet Bajnokság

kicsinagykovet

Elindult a KicsiNagykövet Bajnokság

Elindult a KicsiNagykövet Bajnokság. Az ÉrdFm 101.3 Bundáskenyér című műsorában munkatársaink Strack Marika ötletgazdát hívták fel a Generációk Találkozása Egyesület tagját. Még lehet jelentkezni a megmérettetésre. A verseny végén kiválasztják a Megye KicsiNagykövetét és három KicsiAttaséját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elindult a KicsiNagykövet Bajnokság, melyre csak Békés megyében eddig közel kétezer gyermek jelentkezett az Okos Doboz felületén meghirdetett online fordulóra, ahonnan megyénként 100 kisdiák jut tovább a verseny második szakaszába. Ott küzdenek meg egymással és a megyei feladatokkal.

A versenymunkák kiértékelése után a harminc legjobb kerül a döntőbe. Ők kilenc tagú zsűri előtt mérik össze tudásukat és képességeiket, akik kiválasztják a Megye KicsiNagykövetét és három KicsiAttaséját (agrár, kultúr és sport).

Akik ebben a programban dolgoznak, mind arra törekednek, hogy a megye büszkeségévé váljanak a diákok, követve a pilot projekt győzteseit, képviseljék lakóhelyük, környezetük értékeit, teremtsenek összetartó, jó közösséget, vigyék hírét a helyi kultúrának, gasztronómiának, sporteseményeinek. Legyenek büszkék megyéjükre és magyarságukra.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email