22_03_29_erdmost_nincskep

Visszatekintő, Rezdülések

22_03_29_erdmost_nincskep

Visszatekintő, Rezdülések

Két kulturális programot ajánlunk olvasóink figyelmébe, mindkettőnek a Szepes Gyula Művelődési Központ ad otthont a napokban. Február 4-én, pénteken, 18 órakor Varga László képzőművész festményeiből nyílik kiállítás, február 8-án pedig a Poly-Art alkotóközössége tart szerzői estet, 17 órától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Varga László „alkotásai az elétöröm és a játékosság megtestesülései. Festményeinek jól megválasztott, élénk színei, határozott ám mégis könnyed vonalai betekintést adnak a világába; segítenek bennünket abban, hogy az Ő szemén keresztül lássuk a minket körülvevő mindenséget. A műveiből sugárzó derű elfeledteti velünk hétköznapjaink gondjait. Nem csoda hát, hogy sokan szeretik ezeket az alkotásokat, melyeket az utóbbi években már közterek falain is megcsodálhatunk. Lackó imád nagy falakra festeni, rendszeres résztvevője a Live Street Art fesztiválnak is, melyen tavaly első helyezett is lett” – olvasható a Szepes Gyula Művelődési Központ közösségi oldalán. 

A Visszatekintő című kiállítást pénteken, 18 órakor Házi Andrea – képzőművész nyitja meg, közreműködik Kovács Lilla, hegedűn. Az esemény a hatályos jogszabályoknak megfelelően látogatható, maszk viselése kötelező.

Részleteket itt találnak olvasóink. 

A Poly-Art szerzői estjére február 8-án kerül sor, 17 órai kezdettel. Mint tudósítónknak Daróci Lajosné, az IRKA főszerkesztője elmondta, két vendégük lesz ezen a napon: egyikük Kissné Matkó Gabriella, a KISS Company együttes énekese.

– Az IRKÁ-nak vannak virtuális tagjai is, akik nem Érden élnek. Elhatároztuk, hogy idén őket is bemutatjuk: az idei első alkalommal Torma Ágnes jön el hozzánk, és a Rezdület című kötete lesz fókuszban. A rendezvényen közreműködnek az IRKA és a KÉK tagjai, és készülünk meglepetésekkel is. Azon vagyunk, hogy minden vendégünk maradandó élményekkel menjen haza – tette hozzá.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email