22_03_29_erdmost_nincskep

Holnaptól február 21-ig zárva az ÉTV ügyfélszolgálata

22_03_29_erdmost_nincskep

Holnaptól február 21-ig zárva az ÉTV ügyfélszolgálata

A munkatársak, az ügyfelek és hozzátartozók egészségének megóvása érdekében 2022. február 1-től várhatóan február 21-ig zárva tart az Érd és Térsége Víziközmű Kft. ügyfélszolgálati irodája. A szolgáltató azt kéri, használják az e-ügyfélszolgálatot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az Érd és Térsége Víziközmű Kft. közösségi oldalán kérte az előfizetőket, a személyes ügyintézés helyett használják a telefonos (+36-23/521-751) vagy az erdivizmuvek.hu honlapon elérhető online ügyintézési módot, melyet ide kattintva érhet el! https://www.erdivizmuvek.hu/eugyfelszolgalat/

A szolgáltató tudatta azt is, felhasználóváltozás átvezetése iránti kérelmet kizárólag e-mailben fogadnak el a megfelelő formanyomtatvány kitöltése és aláírása után. Azt kérik, a szükséges iratokat bescannelve küldjék el.

Az E-ügyfélszolgálaton a mérőállást jelenthetjük be, személyes adatokat tekinthetjük meg vagy kezdeményezhetjük módosítását, ahogy a levelezési címét is. Az aktuális egyenleg is lekérdezhető és tartozásigazolás is kérhető.

A vevői folyószámla kivonata és a számlamásolatok is megtekinthetőek, de utóbbiak postai úton történő megküldését is igényelhetik az előfizetők, ahogy a részletfizetés is igényelhető.

Amennyiben elektronikus levelet szeretnének küldeni, azt az ugyfelszolgalat@erdivizmuvek.hu e-mailcímre várják.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email